2777
2789

براهمینم الان دوباره سنجش قبول نمیشه.وگرنه همه چی بلده وخیلی خب باماحرف میزنه..حتی وقتی هیجانی میشه دستش عرق میکنه.میخوام ببرمش روانپزشک وحتی اگه بارسوم هم سنجش قبول نشه امسال  بفرستمش پیش دبستانی وسال دیگه ایشالا بره اول...کسی هست بچه اش مثله دخترمن باشه.یه راهکارمیخوام.مرسی

بچگیام منم بیرون و با فامیل خجالتی بودم توی خونمون آتیش میسوزوندم... البته منو خونوادم خیلی ترسونده بودن که رفتیم مهمونی یا مهمون اومد اینکارو نکن اونکارو نکن دیگه ترسیده بودم.. یادمه قبل کلاس اول ازمون تست میگرفتن اونجا دوتا خانوم بودن این یکی به اون یکی گفت چیکار کنم قبولش کنم یا رد بزنم که اون یکی دختره گفت قبول بزن 😁 متاسفانه دهه شصتی و خونواده ها بیخیال هیچی از رنگ و شمارش یادم نداده بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.