2777
2789
عنوان

تعطیلات نوروز در راهه

90 بازدید | 12 پست

بچه ها این متن رو از یه کانالی خوندم . چقدر قبولش دارین و بهش عمل میکنین؟

تعطیلات نوروز در راهه

اگه عزیزی و فامیلی در شمال کشور دارید 

لطفا به منزل این عزیزان به چشم هتل نگاه نکنین

قبل از اغاز سفر یه جایی برای سکونت رزرو کنین

نوروز برای اونام هست

گناه نکردن دریا دارن

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

دلم خون شد با یادآوریش خونواده شوهرم لشکر کشی میکنن ما وضع مالیمونم بده کاش حداقل تو این چن روز که می مونن به برنجی مرغی میوه ای بخرن ولی هیچی نمیخرن جز یه شیرینی که روز اول همشو خودشون میخورن،صبونه میخورن میرن گردش برا ناهار میان بعد میخوابن دوباره میرن برا شام میان انگار کلفتشونم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم خون شد با یادآوریش خونواده شوهرم لشکر کشی میکنن ما وضع مالیمونم بده کاش حداقل تو این چن روز که م ...

بله واقعا خیلی سخته . حالا بعضی دوستان یه روز دو روز می‌مونن،  سر میزنن میرن ولی بعضی ها دیگه شورشو در میارن 😅

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

شمالی نیستم و عادت ندارم خونه کسی چتربشم،ولی درست میگه شاید اون عزیزشمالی هم بزاخودش برنامه هایی دار ...

بله دقیقا

کاش همه همین درک و شعور رو داشتن 

دلم خون شد با یادآوریش خونواده شوهرم لشکر کشی میکنن ما وضع مالیمونم بده کاش حداقل تو این چن روز که م ...

چه بیشعورهایی پیدا میشن،نمیشه شما پیش دستی کنین و برید خونه ی اونا،یا ازقبل عیداعلام کنیدتعطیلات خونه نیستین؟

عجیبه توی این دور و زمان کسی اینجوری باشهما خودمون جایی میریم که خونه داشته باشیم یا هتل میگیریم

برای ما هم اینطوری نیست اما خونه مامان بزرگم فامیلاشون میان ۷ ۸ روز می‌مونن ، در صورتی که اون بیچاره خودش برنامه داشت . الان که مهمون داره نمیتونه به برنامه های خودش برسه

برای ما هم اینطوری نیست اما خونه مامان بزرگم فامیلاشون میان ۷ ۸ روز می‌مونن ، در صورتی که اون بیچاره ...

کاش بهشون بگه 

این خجالت و رک نبودن سخته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

قربونت،آخه نباید فقط ب فکرخودمون باشیم،دیگران هم درنظربگیریم

بله کاملا درسته ...👍😊

کاش بهشون بگه این خجالت و رک نبودن سخته

مامانم بهش میگه که بگه ولی نمیگه که 

میگه مهمونن چی بگم ...

چه بیشعورهایی پیدا میشن،نمیشه شما پیش دستی کنین و برید خونه ی اونا،یا ازقبل عیداعلام کنیدتعطیلات خون ...

شوهرم همکاری نمیکنه عزیزم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..