2777
2789
عنوان

برای بوی بد دهان چه قرصی مصرف کنیم

175 بازدید | 19 پست

خانوما کمک 

تاپیک قبلم گفتم برای بوی بد دهان چه دارویی بخوریم؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دارو موقت میره دارو قطع بشه دوباره میاد

دلایلش:

معده سرد،  گرمیجات بخور و از سردی ها پرهیز کن

سینوس هاتو چک کن 

دندان خراب

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
با دارو موقت میره دارو قطع بشه دوباره میاددلایلش:معده سرد، گرمیجات بخور و از سردی ها پرهیز کنسینوس ...

ممنون

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

خیلی میترونیدازول ۵۰۰ بگیر هر ۸ ساعت بخور روی زبونتم مسواک بزن

اهان ممنون

لاکتوگام میگن خیلی خوبه ،مترونیدازول واسه عفونته چه ربطی به بوی دهان داره

خب شاید منشأ بو از معده باشه واسه اسید معده که میاد بالا و پخش میشه رو زبون میترونیدازول جوابه 

لاکتوگام میگن خیلی خوبه ،مترونیدازول واسه عفونته چه ربطی به بوی دهان داره

اثرنکرد لاکتوگاک

زبونت سفیده ؟

بیشتر اوقات بله 

البته من نه خواهرم

بعد مسواک هم مشکل اینه ک برطرف نمیشه