2777
2789
عنوان

خانوما برای بوی بد دهان

293 بازدید | 40 پست

عذرمیخوام برای بود بد دهان چه راه حلی دارین؟سه ساله هرراهی رو امتحان میکنیم از بین نمیره😓

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

منشا بو مهمه 

معده 

دندون

خلط پشت حلق 

و...

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص خوشبو کننده دهان از داروخونه بگیر 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

منشا بو مهمه معده دندونخلط پشت حلق و...

احساس میکنه که پشت حلق خلط دارع 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

قرص خوشبو کننده دهان از داروخونه بگیر

اثرنمیکنه

جرم گیری، سالی یک بار،

هرشب بعد مسواک نخ دندون،

کشیدن مسواک روی زبان

بررسی دندون های پوسیده و ترمیمشون

بررسی حلق

بررسی وضعیت معده و گوارش و اگر مشکل داره باید درمان بشه

باید ببینی بو از دهان هست یا معده.من خودم احساس میکردم از معدم هست مترونیدازول با اموکسی دکتربهم داد ...

از معده که قطعا نیست از دهنه

جرم گیری، سالی یک بار، هرشب بعد مسواک نخ دندون، بررسی وضعیت معده و گوارش و اگر مشکل داره باید درمان ...

همه اینا انجام شدده

احساس میکنه که پشت حلق خلط دارع

لامصب منم درگیرشم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷