eugenie_d_clary مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1254 عنوان ابروهامو بذارم نچرال بمونه یا نه ( عکس) | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست ابروهام رو بنظرتون بردارم یا نه؟ مامانم میگه حیفه بذار همینجوری بمونه نچرال قشنگتره اما خودم ته دلم می خواد تغییر کنه نظر شما چیه ؟ حیفه یا برم بردارم؟ اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 1403/12/27 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1254 فقط دنباله ی ابروت کوتاه ترش کن یکم البته بسپر آرایشگر و یکم زیرشو تمیزتر کن مرسی عزیزم💕 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4077 یعنی زنونه میشم؟ آره میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 5956 آره ابروهام زیاد کلفت نیست ولی خیلی کمونیه دیگه بنظرت دم شونو برندارم؟ خیلی دودلم ببین خیلییی کم و محتاطانه اخرشو یکمیی بچیناگه میدونی زیاده روی میکنی بده به یه کار درستهر ارایشگاهیم نرو من یه بار رفتم ارایشگاه بیست بار تاکید کردم فقط یذره ازینور بردار اینقدرررررر نازک و زنونش کرده بود حالم از خودم بهم میخورد
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1254 ببین خیلییی کم و محتاطانه اخرشو یکمیی بچیناگه میدونی زیاده روی میکنی بده به یه کار درستهر ارایشگاهیم ... باشه مرسی عزیزم💕 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
mommehrab عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1696 فیلتر واسه ابرو نیست تکسچره تنها عکسی که از تمام رخ داشتم همین بودبنظرت بردارم یا نه ن عشقم برندار حیفه وقتی از ریشه برداشته بشه دیگ مث قبل نمیشن ابروهات و مطنیئنم پشیمون میشی
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1254 ن عشقم برندار حیفه وقتی از ریشه برداشته بشه دیگ مث قبل نمیشن ابروهات و مطنیئنم پشیمون میشی باشه عزیزم مرسی💕 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 9069 منم ته دلم میگه حالا یه بار بردارم اگه بهم نیومد دیگه میذارم بمونه نچرال اما میترسم واسه عید بهم نیا ... به همه میاد فقط خوب بردار