2777
2789

سلام بچه‌ها مشتری آشنا داشتم یه لباس ک ۵۵۰ قیمتش بوده ۲۵۰ حساب کرده با خودش بعد بیست روز پول واریز کرده میگه من قیمتشو این‌قدر شنیدم منم گفتم لباس راحتی ۲۵۰ نیست تو چجوری اینو ۲۵۰ دیدی اول گفت پس میدم قبول کردم بعد گفتم نه قبول نمی‌کنم بعد بیست روز مگه من مسخره تو هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداد چی پس بگیرم بنظرتون ؟ من اف زده بودم مشتری ها دیگه آستین بلند نمیخرن

خودت میدونی اگر برات ضرر شده و زیر قیمت دادی پس بگیر ولی ار این به بعد اول پولشو بگیر بعد لباسو بده

خودت میدونی اگر برات ضرر شده و زیر قیمت دادی پس بگیر ولی ار این به بعد اول پولشو بگیر بعد لباسو بده

ضرر نشده اما سودم نکردم الان دیگه آستین بلند نمیخرن پس بگیرم بعید می‌دونم بفروشم امسال 

ضرر نشده اما سودم نکردم الان دیگه آستین بلند نمیخرن پس بگیرم بعید می‌دونم بفروشم امسال

یعنی قیمت خودش برداشته؟

سعی کن یا بکم چونه زدن و هندونه زیر بغل دادن ازش یکم پولو بگیری حداقل مثلا ۲۰۰ تومنشو حداقل بگیری

یعنی قیمت خودش برداشته؟سعی کن یا بکم چونه زدن و هندونه زیر بغل دادن ازش یکم پولو بگیری حداقل مثلا ۲۰ ...

آره اعصابم نمی‌کشه بخدا الان یکم بحث کردیم دست و پام می‌لرزه من اصلا نمی‌تونم از حق خودم دفاع کنم دختره همش بیست سالش منو داشت قورت میداد 

آره اعصابم نمی‌کشه بخدا الان یکم بحث کردیم دست و پام می‌لرزه من اصلا نمی‌تونم از حق خودم دفاع کنم دخ ...

عزیزم اگر فروشنده ای باید یه سری مهارتارو یاد بگیری

به نظرم از این مورد برای یادگیری استفاده کن که تجربه شه