2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی‌ سیاست ندارم. چون دوست پسر فقط یکی داشتم ک چند روز بود تموم شد رفت... تو زندگیم فقط درس خوندم ...

تو مجازی نمی فهمی چی رو دروغ میگه چی رو راست

تو حضوری که حرف بزنی نوع لحنش گفتارش رفتارش بهتر دستت میاد به دردت میخوره یا نه

عزیزم انشالله هرچی خیر و صلاح برات پیش بیاد 

اول از همه اینکه نزار با چهار بار صحبت کردن و پیام دادن نزار وابستگی عاطفی پیش بیاد چون اونوقت دیگه درست فکر کردن و دیدن نقص و عیب هاش غیر ممکن میشه 

اول از همه سطح فرهنگی و خانوادگی رو بسنج مثلا بپرس خانواده سنتی و مذهبی هستن یا نه ..... 

بپرس استقلال مالی و فردیش به چه صورت هست یعنی خودش درآمد مستقل داره یا مثلا با پدر و برادر کار میکنه یا منزل جدا داره یا میخواد بعد ازدواج کنار خانوادش زندگی بکنه 

ببین نظرش در مورد کار کردن و ادامه تحصیل و استقلال مالی خانم ها چیه 

بپرس چرا تا حالا ازدواح نکرده ؟ نامزدی نافرجام داشته یا نه ؟ 

و اینکه عزیزم فقط با رفت و آمد زیاد میشه طرف رو شناخت و زود جواب نده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تو دوستی هیچ وقت طرف مقابلو نمیشه شناخت ولی سن و شغل و روابطش با خانوادش و اعتقاداتش درمورد تفریح کر ...

ممنونم. بازم چیزی یادتون اومد بگید بپرسم ممنون میشم

خیلی خوبه آشنایی های اینطوری قبل ازدواجاول که از سن، شغل و تعداد خواهر و برادر و شغل پدر و مادر و تح ...

یک دنیا ممنونم، مرسی 

سوال هرچی ب ذهنتون رسید میگید بازم ازش بپرسم؟ هیچی بلد نیستم من

خیلی از سوالات هست تو نت سرچ کنید میاره،آزمون روانشناسی مخصوص ازدواج رایگان تو نت هست شرکت کنین دوتاتونم جوابشو باهم به اشتراک بزارین، کلیپ های دکتر انوشه و دکتر سعید عزیزی هم خیلی خوبن،سعی کن سوالای ریز بکنی ازش مثلا رفتاری که موقف رانندگی با کسی که تخلف کرده انجام میده،یا برخوردش با خانوادش

از تفریحاتش درونگراست یا برونگراست ادم اجتماعیه سن و شغلش رابطش با خانوادش چجوریه هدفش از ازدواج چیه ...

خیلی خیلی ممنونم

بازم چیزی ب ذهنتون رسید راهنماییم کنید 

اسی فقط درمورد.اون عکسایی ک دوستمون فرستاد نری مثل معلم کتابی سوال بپرسی جواب ک داد بری سوال بعدی😅

تو موقعیت درست بپرس  و بحث رو ادامه بده

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
از حالا نمیشه بگی به ازدواج ختم بشه یا نه. فقط سعی کن بشناسیش. تموم نشونه ها رو دقت کن ببین اخلاق و ...

مشکل اینجاست ک من اصلن معیار برای ازدواج ندارم... انقد خواستگار نداشتم ک نمیدونم چی مهمه... چی نیست و باید چ کنم...