سلام. من سنم بالاست . سی و سه سالمه... برای اولین بار توی عمرم برام خواستگار اومده ولی نمیدونم چیکار کنم. چی بپرسم ... میشه راهنماییم کنید؟
داستان آشنایی مام این بود ک مامانم رو برده بودم دکتر، تو مطب یه خانومه برا اشناشون خوشش آمد شماره گرفت. شماره متو دادن ب آقا پسر ... الان با پسره دارم چت میکنم... ولی نمیدونم چ سوالاتی بپرسم... چی بگم... چقدر آشنایی طول بکشه.... و چیکار کنم ک ب ازدواج ختم شه... اگر بلدین یا تجربه دارین راهنماییم کنید ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انقد بی تجربه ام ک نمیدونم اینارو چطوری بفهمم... بازم چیزی ب ذهنتون رسید بهم میگید؟ مرسی
بله حتما. مثلا اگه تو حرفاش خیلی بگه مامانم اینو گفت بابام اینجور میگه و... آدم وابسته ای به نظر میاد. یا اگه باهاش بیرون رفتی سمت خانمها رو نگاه میکرد ممکنه هیز باشه، یا برو بیرون ببین خرج میکنه یا نه. یا درباره کار کردن زن بپرس ببین نظرش چیه. نظرشو درباره پوشش خانم بپرس ببین از نظر اعتقادی به هم میخورید یا نه. ببین زود عصبی میشه یا آدم آرومیه و...