2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سوال پیچ نکن طرف مقابل رو... هر روز که با هم صحبت می کنید اول راجع به روزمرگی ها صحبت کن در دل ...

یک دنیا ممنونم از راهنمایی کاملتون... اگر چیزی باز ب ذهنتون رسید بهم بگید ممنون میشم... من اصلن تجربه ندارم و نمیدونم باید چیکار کنم

ممنونم. بازم چیزی یادتون اومد بگید بپرسم ممنون میشم

سعی کن زیاد پیام ندی 

وابستگی پیش بیاد عقلانی نمیتونی تصمیم بگیری 

به اینکنع سنت رفته بالا سریع تصمیم اشتباه نگیر 

بیشتر رفتارش با خانوادشو بسنج خیلیییی مهمه این موضوع 

ازش بپرس ک دوس داره ایندش تو چ شرایط و موقعیتی باشه و کجا میخواد زندگی کنه 

عشــــAــــق🔗♥️

من انقد بی تجربه ام ک نمیدونم اینارو چطوری بفهمم... بازم چیزی ب ذهنتون رسید بهم میگید؟ مرسی

بله حتما.‌ مثلا اگه تو حرفاش خیلی بگه مامانم اینو گفت بابام اینجور میگه و... آدم وابسته ای به نظر میاد. یا اگه باهاش بیرون رفتی سمت خانمها رو نگاه میکرد ممکنه هیز باشه، یا برو بیرون ببین خرج میکنه یا نه. یا درباره کار کردن زن بپرس ببین نظرش چیه. نظرشو درباره پوشش خانم بپرس ببین از نظر اعتقادی به هم میخورید یا نه. ببین زود عصبی میشه یا آدم آرومیه و... 

یک دنیا ممنونم از راهنمایی کاملتون... اگر چیزی باز ب ذهنتون رسید بهم بگید ممنون میشم... من اصلن تجرب ...

نگران نباش دوست عزیز

امیدوارم همه چی خوب پیش بره

فقط سعی کن فیلم بازی نکنی و خودت باشی و حس خوب ایجاد کنی

توکلت بخدا باشه

امیدوارم خوشبخت ترین باشی

وای چقدرررررر خوب بودن این ۸ سوال... بازم اگر چیزی ب ذهنتون رسید بهم بگید. مرسی

قربونت . انشاالله خوشبخت بشی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

این یعنی چی که کسی فک کنه با ماتو رابطه است ولی از نظر خودمون نیست؟هدف از این سوال چی

یه جورایی مثلا دوست اجتماعی .با یکی ارتباط داشته باشی ولی جدیش نگیری . البته از نظر منم سوال مسخره ای بود . چون کسی الان راستش رو نمیگه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️