2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم 134 صفحه باشه تقریبا 1000 صفحه به بالا باید باشه من که دانلود کردم  سه تا پی ادفه  ...

به منم بگو...امروز رفتم نت هرچی میخاستم دانش کنم نمیشد فک کنم با زیپ باید باز بشه...کدوم سایت دان کردی

به منم بگو...امروز رفتم نت هرچی میخاستم دانش کنم نمیشد فک کنم با زیپ باید باز بشه...کدوم سایت دان کر ...

سرچ کردم دانلود کتاب سینوهه چهارمین چیزی که بالا اومد و بزن نوشته کتاب سینوهه p d f همین الان بزن ببین 

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...
به منم بگو...امروز رفتم نت هرچی میخاستم دانش کنم نمیشد فک کنم با زیپ باید باز بشه...کدوم سایت دان کر ...

با گوشی میخوای بخونی؟ با گوشی و نمیدونم راستش ولی بزنی توو نت اندروید میاره احتمالا 

سرچ کردم دانلود کتاب سینوهه چهارمین چیزی که بالا اومد و بزن نوشته کتاب سینوهه p d f همین الان بزن بب ...

خیلیییی ازت ممنونم...همین الان دانش کردم...۴۵۹ صفحس...البته فقط جلد اولش؟؟؟درسته دیگه؟؟

کتابایی که من خوندم و بنظرم بهترین بودن

لطفا گوسفند نباشید...فقط ارزو کن...کوری...قلعه حیوانات...

۲۵ اصل موفقیت...چ کسی پنیر مرا جاب جا کرد... حکایت دولتمند و فرزانگی هم خیلی خوبه

خیلیییی ازت ممنونم...همین الان دانش کردم...۴۵۹ صفحس...البته فقط جلد اولش؟؟؟درسته دیگه؟؟

عزیزم واسه من 150 بود اگه اشتباه نکنم جلد اولش 21 فصل بود که خوندم الان جلد دومشم 

خیلی دوست داشتم قسمت های مفرحی هم داشت که بیشترش مربوط به غلام سینوهه بود در کل من خوشم اومد