2777
2789
موقعی که قراره هم صحبت شید در این مورد صحبت و سئوال کنید اول سنگ هاتون وابکنید تا بعدا مشکل ساز نشه

بگو اولویتت تو یه مشکل یا خوشی اول همسرتان یا مادرت ؟؟

اکثر آقایون مامانین متاسفانه 💔💔😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وابستگی از رفتارش مشخصهببین چند درصد به حرف‌مادرش اهمیت میدههرچی میشه زنگ میزنه نظرشو میپرسه؟با مادر ...

پدر مادرش خوب باشن اما داداشش مشکل داشته باشه چی یعنی داداشش از اوناس که دعوا کنه و اینا ولی خودش خیلی آرومه 

چجوری میشه فهمید وابستس یا نه

مادرش بیماره، ایشون میبرتشون دکتر، درحالی که پدرشون در قید حیات و سالم هم هستن.

این در مورد تک تک اعضای خانواده ، حالا تو شرایط متفاوت صدق میکنه.

با شما مشورت میکنه ولی کاری رو انجام میده که اعضای خانوادش گفتن، به چشم نمیاد اولاش، به مرور متوجه میشین، اونم به خاطره اون عشقس.

و خیلی چیزای دیگه

چجوری خانوادش بسنجیم

متاسفانه بعضیارو تو هر چقدم بسنجی خودشونو نشون نمیدن تا باهاشون بری زیر یه سقف

باید با خانوادش زیاد رفتو آمد کنی مثلا خانوادگی برین بیرون 

رستورانی چیزی 

دورهم باشین 

واقعا راس میگی منم نامزدم خانوادش یجوری مرموزانه دخالت میکنن

چی بگم والا دل خودم خونه

اصلا خودمو آیندمو خراب کردم من اومدم تو این خانواده 

مامانش گاو 

باباش گاو

خواهراش سلیطه حسود

فقط سیگار کشیدنش یعنی دیگه دارم دیوونه میشم بدتر اینکه هرچی میگم برو تو بالکن گوش نمی‌ده می‌ره کنار پنجره احساس میکنم اون یه تیکه همش بو سیگار میده زمینم هرروز تمیز کنیم ازم پر خاکستر سیگار  

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩