2777
2789
عنوان

مانتو با چه شالی بپوشم

57 بازدید | 4 پست

خاکی یا گندمی چه رنگ شالی بهش میاد؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

من شخصا با این کارا نمیتونم شال بخرم .. مانتومو میپوشم میرم تو شال فروشی انقد شال میپوشم که یکیش بهش بیاد

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا با این کارا نمیتونم شال بخرم .. مانتومو میپوشم میرم تو شال فروشی انقد شال میپوشم که یکیش بهش ...

همشو خریدم اومدم خونه پشیمون شدم میخوام شالو عوضش کنم یه رنگ دیگه بگیرم که کمی متضاد باشه چون همه ش شده سفید و خاکی 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤