2777
2789

چه گناهی مگه کردی

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

اگه این حست دائمی باشه خوبه

نه اینکه بعد تموم شدت این برنامه همه چی یادت بره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق الناس واقعا بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ندیدی برنامه رو کوچیک ترین چیزها هم عذاب داره هر چی تو نوجوونی که اذیت میکردم غیبت میکنم اه از خودم ...

اوه فکر کردم حالا چه گناهی کردی که راجبع بش عذاب وجدان داری😶

خداوند بخشنده گلم بخاطر این چیزا ک آدم نمیذاره تو جهنم 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من اصلا این برنامه رو باور نمیکنم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من اصلا این برنامه رو باور نمیکنم

اما من باور میکنم 

چون تو بچگی یکبار در حد چند دقیقه روح از من خارج شد

البته نمی‌دونستم چیه چند سال پیش این برنامه دیدم فهمیدم مرده بودم دقیقا اینایی که میگن بود اما زمان خیلی کم 

بچه بودم گناهی هم نداشتم دردی چیزی نفهمیدم 

آره به یکی بدی کردم البته ناخواسته بود اما حالا موندم کجاست تو راه مشهد بودمیخام به نیتش پول بدم فقی ...

براش استغفار کن و دعا کن خیلی موثر هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.