2777
2789
عنوان

یه سوال راجب نماز

276 بازدید | 55 پست

من نماز نمیخوندم ولی بعد رمضون شنیدم روزه گرفتن بدون نماز قبول نیس بعد شروع کردم نماز خوندن ولی استرس.اضطراب .حس بد.افکار بد.احساس غمگین بودن...نمیدونم چطوری بگم ولی هیچی خوشحالم نمیکنه قبلش اینطوری نبودم 

نمیدونم بخونم یا دیگ نخونم 

بعد نماز هم درد و دل میکنم گریم میگیره شدم یه افسرده 

کی گفته روزه بدون نماز قبول نیست؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار شیطانه یجور افکار منفی می‌رفته سمت انسان تا از خدا دست بکشه 

اینکارو نکن ادامه بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یک چیز جالب خیلی هارو دیدم میگن واسه ما روزه گرفتن راخت تر از نماز خوندنه. و اینکه یک حاهم خوندم هیچی بیشتر از نماز خوندن شیطون رو غصبی نمی‌کنه و تمام تلاششو میکنه که ول کنی. یک جورایی ای برای این حالات شما جواب پیدا میشه.

مگه با خدا ارتباط داشتن فقط از طریق نمازه آنقدری ک من با خدا حرف میزنم یه نماز خون حرف نمیزنه

مغلطه نکنید خدا رو دوست دارید واجب خدا رو انجام بدید .هیچی مثل نماز ب انسان آرامش نمیده

همونی ک خیلی نایسه🥰