2777
2789
عنوان

عاشقای اهنگ و موزیک ادمای احساسی

57 بازدید | 7 پست

کیا اهنگ عموزنجیرباف ارش و مسیح رو گوش کردند و‌گریه کردند باهاش؟😭😭😭😭😭🥹🥹🥹🥹

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با هراهنگی ۷ ۸ باری گریه کردم

نه اخه این خیلی خاصه

کل زندگی رو میشه باهاش مرور کنی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

برم دانلود کنم دوسه روزه گریه نکردم😂🏃🏼🏃🏼🏃🏼

😞😞😞😞😞

من با اهنگ عارف اون اهنگش ک میگه بی تو خنده روی لبانم پژمرده گشته خیلی خیلییی گریه کردم🥲💔

برم دانلود کنم

این اهنگ مسیح اخه خیلی ربطی به اهنگای عشقی و احساسی که روتین هستن نیست

برم دانلود کنماین اهنگ مسیح اخه خیلی ربطی به اهنگای عشقی و احساسی که روتین هستن نیست

اونم شنیدم 

ولی من سلیقه ام بیشتر اهنگای قدیمی و با معنیه

و این اهنگ عارف وقتش گوش میدادم واقعا زار میزدم 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱