2777
2789

والا من پارسال کلی استرس داشتم تا اینکه یکی آقای مسلمینی رو معرفی کرد. واقعاً کارش خوبه! با یه جلسه مشاوره کلی از استرسم کم شد و براس رتبه‌ام و علاقه‌م بهترین انتخاب‌ها رو بهم پیشنهاد داد. الآن تو رشته‌ای که دوست داشتم قبول شدم و خیلی راضیم. اگه می‌خواید انتخاب رشته‌تون رو درست انجام بدید، پیشش برید . حتی همین الانم دیدم تو سایتشون که لینک گذاشتن هر وقت بخوای بری اطلاعات وارد کنی تو لینکه باهات ارتباط میگیرن و مشاوره رایگان میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من پارسال کلی استرس داشتم تا اینکه یکی آقای مسلمینی رو معرفی کرد. واقعاً کارش خوبه! با یه جلسه ...

عه اتفاقا منم دوست داییم برای پسرش رفت پیش همین علی مسلمینی که میگی . راضی بودن اوناعم از کارش . تکنیکهایی که میگه خیلی خوبن منم چندتا بلد شده بودم