2777
2789

پسرعموم و دخترعموم شهرستان که بودن ازدواج کردن با یه خواهر برادر دیگه سر مسائلی جدا شدن و عموم رفتن شهر دیگه شهر بزرگتر،الان دخترعموم ازدواج کرده الحمدالله خوشبخته و پسرعموم هم درسش رو ادامه داد و الان دکتری داره  خیلی موفقه و قراره که مهاجرت کنه اون خواهر و برادرم خوشبخت شدن خدا رو شکر 

حالا من نمیدونم بقیه اسمش رو چی میزارن 

ولی من فکر میکنم قسمته چون اگر اینجا میموندن شاید پسرعموم جایگاه اجتماعی که الان داره نمیرسید و دخترعموم همسری که الان داره رو هیچوقت باهاش آشنا نمیشد شاید آدمای اشتباه سر راهشون قرار گرفته باشن اما من فکر میکنم قسمتشون بوده که به جایگاهی ک الان هستن برسن

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

اعتقاد به قسمت ندارم. ادما هستند که برای خودشون و دیگران فرصتهارو میسازن یا خراب میکنند. 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی زندگی عجیبه بخدا

دقیقا

یکی که تو یه روستایی زندگی می‌کرد که حتی بقالی هم نداشتن ،ازدواج کرد شوهرش تولیدی داره و سفر خارج و بریز و بپاش ،فکر نکن کنار شوهرش تلاش کردا ،به همه چی یه شبه رسید

یکی که همه چی تموم بود شوهرش معتاد دراومد جدا شد

خدا براشون جبران کرده شکستهارو

دقیقا

من خودم نظرم اینه اگر جدایی نبود شاید نقل مکان نمیکردن و الان زندگی عادی داشتن به جایگاه الانشون نمیرسیدن

خودشون هم حرکت کردن و سختی های غربت و اسباب کشی رو به جون خریدن دیگه.به جز قسمت ، برای دور شدن از شر ...

👌🏻👌🏻👌🏻

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

خیییلی زندگی عجیبه بخدادقیقایکی که تو یه روستایی زندگی می‌کرد که حتی بقالی هم نداشتن ،ازدواج کرد شوه ...

زندگی خیلی خیلی غیرقابل پیش بینی این دخترعموی من الان با یه اقای همه چی تموم ازدواج کرده خدا روشکر بچه هم داره 

پسرعموم خیلی خیلی پیشرفت کرده اینجا بود فقط یک دیپلم داشت الان دکتری فکر مهاجرته خیلی ادم فعالیه

ولی اگر شهرستان بودن شاید اینجوری نمیشد 

اون ادمای اشتباه باید سرراهشون قرار میگرفتن که به جایگاه الان برسن

دقیقامن خودم نظرم اینه اگر جدایی نبود شاید نقل مکان نمیکردن و الان زندگی عادی داشتن به جایگاه الانشو ...

اصل فلسفه توکل همینه شما بسپار به خدا

شاید پیشامدی خوشامد نباشه براتون ولی قطعا باید اطمینان قلبی داشته باشین خدا براتون جبران میکنه

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر