2777
2789

دخترم ۴ و نیم سالشه واز دیروز عصر تب داره  شدید ،هر ۴ ساعت شربت استامینوفن میدم بهش ،هیچ فایده نمیکنه،شب بالاجبار و با راهنمایی اورژانس ،نصف دیکلو ۵۰ زدم براش  ،۸ ساعت خوب بود ،باز تبش رفت بالا ،با استا نهایتا به ۳۷ و ۴ میرسه،دیوم دیگه کنترل نمیشه و صبح ۴ و نیم ساعت بعد استا ،نصف کیک یزدی رو به زور دادم خورد ،تا شکمش خالی نباشه و بروفن دادم،انصافا خیلی خوب کنترل کرد تبشو ،حالا به نظرتون کم نبوده اون مقدار کیک؟؟آخه از زور تب بیحال بود و نمیخورد هیچی ،بعدش اما کلی آب دادم خورد و نیم ساعت بعدشم اومدیم خونه و غذا خورد ...

متخصص هم بردم صبح ،بهش آزیترو داده ، اون گفت نصف دیکلو خیلی بهتر از ایبوبروفنه...نمیدونم جرا اصلا موافق بروفن نبود!!اما موقع برگشت تو ماشین دیدم تبش یه هو خیلی رفته بالا و ۴ ساعت هم از شربت استا گذشته،مجبور شدم بروفن که تو کیفم بود بهش بدم....

البته گفت شب قبل خواب براش شیاف بزن تا صبح خیالت از تشنج راحت باشه....

این چه مرضیه گرفتن بچه هام...دختر بزرگم هم اسهال و استفراغ داره ...خودمم مدام تهوع دارم 

یه تیکه نون بده بخوره  یا بیسکویت سبوس دار اینجور وقتها بده ..کیک نده ..من شوهرم دیروز یه کیک خورده بود اسهال شده بود نمیدونم کیک خمیرمیشه تو دل وروده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تیکه نون بده بخوره یا بیسکویت سبوس دار اینجور وقتها بده ..کیک نده ..من شوهرم دیروز یه کیک خورده ...

تو ماشین بودیم و تو راه برگشت از مطب ،و هیچی تو کیفم نبود...دیگه مجبور شدم همونو بدم

بله درسته ،نون خیلی بهتره 👌👌