2777
2789
عنوان

نورم اسکین خوردید تا حالا یا نه

117 بازدید | 17 پست

نورم اسکین یه قرص مثل راکوتانه

یه هفته‌ست هرروز دارم می‌خورم و صورتم بیشتر از قبل ترکیده، بعد پنج روز جوش های چرکی درشت زدم و حالا امروز چرکش رفته و فقط جوش های قرمز و درشته!

به نظرتون می‌تونه روی پوستم تأثیر داشته باشه؟ تجربه شما از استفاده‌اش چیه؟ راضی بودید؟

من یک ماه خوردم صورتم صااااااف شد مثل آینه

ولی وقتی فهمیدم چقدر برای کبد و بدنم ضرر داره و فهمیدم اگه حامله بشم بچم احتمال زیاد ناقص میشه، ولش کردم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورم اسکین همون راکوتانه، بهش ایزوتترینوئین هم می‌گن 

من خوردم، حالا چهار ماهه؛ مثل معجزه عمل می کنه واقعا 

ولی باید بهش زمان بدی و دقیقا مثل دستور تجویز شده بخوری 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

اگه راکوتان خارجی میخریدی بهتر بود

برون ریزی اولش اوکیه یعنی قرص داره اثر میکنه

تحت نطری پزشکی دیگه؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

همون  اولش   جوش هات  بیشتر میشه  بعدش کم کم   میره  

۱ ماه نیمی  طول میکشه  ولی  صورتت میشه  عین  صورت  نوزاد  

روزی  یکی میخوری  یا یک روز درمیون؟ اب  زیاد بخور  بعدش   به کبدت  اسیب  نزنه  

منم ۱۰ روزه دارم استفاده میکنم  یه هفته هرروزاستفاده کردم  احساس کردم جوشام یه مقداربیشترازقبل شده بود

حالاازاین هفته یک روزدرمیون دارم استفاده میکنم 

البته من جوشام کمه بیشترهم روی چونه ودورلب هستش

چندسالته شما؟

من یک ماه خوردم صورتم صااااااف شد مثل آینهولی وقتی فهمیدم چقدر برای کبد و بدنم ضرر داره و فهمیدم اگه ...

از این بسته سه تا مونده، یه برگه یه بخورم میشه کلا ۱۳ روز و بعد اون قطع کنم مشکلی پیش نمیاد که؟ 

بعدش جوشات برگشت؟

آره برگشت یه مدت بود بعدش خود به خود رفت دیگه

فهمیدم بخاطر بند زدن بود. دیگه صپرتم بند نمیندازم خوبه بهتره

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

از این بسته سه تا مونده، یه برگه یه بخورم میشه کلا ۱۳ روز و بعد اون قطع کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

نمیدونم واقعا