دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2936 عنوان خانومای زاهدانی 147 بازدید | 5 پست سلام آب و هوای شهرتون چجوریع الان یکی از اقوام همسرم فوت کردن برای هفتم عید مراسم دارن میخوایم بریم بچه سه ساله دارم میخوام ببینم هوا چجوریه گرم یا سرد 1403/12/27 | 15:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نجمهm عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1871 الان جوریه که فقط شبا یکم بخاری روشن میکنیم،روزا هم یه لباس آستین بلند میپوشیم،فقط امروز یکم ابریه شاید بارون بگیره و باز سرد شه ولی نه خیلی
دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2936 الان جوریه که فقط شبا یکم بخاری روشن میکنیم،روزا هم یه لباس آستین بلند میپوشیم،فقط امروز یکم ابریه ش ... یعنی سیوشرت جواب میده برا بچه یا حتمااا باید کافشن بیارم
دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2936 الان جوریه که فقط شبا یکم بخاری روشن میکنیم،روزا هم یه لباس آستین بلند میپوشیم،فقط امروز یکم ابریه ش ... چن سال پیش اومدم پسرم شش ماهه بود دست خودم بود لباس چی تنش کنم الان نه کافشن ب بدبختی باید تنش کنم .... برا همون میپرسم گل برای خودمون مانتو میشه گشت در حد ی بارونی بیارم یا نه حتما باید لباس گرم بردارم
نجمهm عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1871 چن سال پیش اومدم پسرم شش ماهه بود دست خودم بود لباس چی تنش کنم الان نه کافشن ب بدبختی باید تنش کنم . ... کافشن که اصلا کازم نیست برای احتیاط بافت بیارین ولی روز به هیچکدوم احتیاج نیست فقط صبحا و عصر و شب
دختردردونه مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2936 کافشن که اصلا کازم نیست برای احتیاط بافت بیارین ولی روز به هیچکدوم احتیاج نیست فقط صبحا و عصر و شب باشه گل مرسی