2777
2789

من دخترمو شیر می دادم خیلی اذیتم میکرد دیگه هرچی بزرگتر شده بود بیشتر وابسته تر میشد ک دیگه شبا همش مثل پسونک میخواست سینه تا صبح تو دهنش باشه رفتم عطاری یه دارو داد پودر سیاه مالیدم ب ممه تا اومد بخوره بدش اومد دیگه اصلا سراغ سینه را نگرفت ولی دیگه بهش شیر تازه با شیشه دادم و می خورد تا صبح هم خوب خوابید و راحت شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترمو شیر می دادم خیلی اذیتم میکرد دیگه هرچی بزرگتر شده بود بیشتر وابسته تر میشد ک دیگه شبا همش ...

منم خریدم اسمش صبر زرد هست.فقط می ترسم با همین دارو هم بخوره مریض بشه.

انگار کنه می چسبه بهم خیلی وابسته هست.

منم خیلی نگران بودم. پسر منم کنه بود گفتم الان بدبختم میکنه. ولی واقعا آسون بود.

و یه تجربه اینکه خودتون با اشتها جلوش غذا بخورید و اصلا دنبالش ندویید. خورد خورد، نخورد جمع کن. اینطوری بدغذا نمیشه

منم خیلی نگران بودم. پسر منم کنه بود گفتم الان بدبختم میکنه. ولی واقعا آسون بود.و یه تجربه اینکه خود ...

الان که دو سالشه ۱۰کیلو به زور می شه دلم می خواد سرم رو بزنم به دیوار.برا منم دعا کن راحت باشه.بچه م اذیت نشه

الان که دو سالشه ۱۰کیلو به زور می شه دلم می خواد سرم رو بزنم به دیوار.برا منم دعا کن راحت باشه.بچه م ...

ان شاالله راحت باشه.

میگن تو امامزاده بگیری و آب انار نمیدونم فک کنم خودت بخوری به بچه ام بدی براتون راحت میشه. یا یاسین بخونی روش بعد بخوری.نمیدونم چقد راسته.

منم خریدم اسمش صبر زرد هست.فقط می ترسم با همین دارو هم بخوره مریض بشه.

ببین این شیر ک میخوره دیگه غذا نمیخوره باید از شیر بگیری ک بیفته به غذا چون شیر مادر کامل و مقوی هس دختر منم اینجور بود باید از سینه متنفر بشه ک بتونه غذا بخوره می تونی روژ قرمز بمالی شاید بدش بیاد و کنار بزاره صبر برا یکی دوبار هیچ ضرری نداره نگران نباش 

فقط خودت یادت باشه میگن برگ کلم عالیه بذاری رو سینه ات تا زود جمع شه. اصلا ندوش شیرتو

سر دخترم سینه هام ورم کردن مجبور شدم داکسی و کلی انتی بیوتیک بخورم البته سر این یکی شرم ۱/۴اونم نیست

ببین این شیر ک میخوره دیگه غذا نمیخوره باید از شیر بگیری ک بیفته به غذا چون شیر مادر کامل و مقوی هس ...

دخترم رو می خواستم از شیر بگیرم یه داروی فوق العاده تلخ رو زدم رو سینه ام (صبرزرد)باور کن با لباساش پاکش می کرد بچه دوساله دوباره سینه رو می خورد.خیلی سر اون خاری کشیدم الان یک ماهه می ترسم