خانمایی که تجربه دارین لطفا یکم راهنماییم کنین.من بچه م عید می شه دو سالش در ضمن شیر خودم هم می خوره.فقط داخل تعطیلات عید می تونم از شیر بگیرمش.غذا هم هیچی نمی خوره دورتادور خونه باید بدویم تا بتونم یه قاشق غذا به زور کنم دهنش اونم تف می کنه بیرون.چطور بلید از شیر بگیرمش؟؟
من دخترمو شیر می دادم خیلی اذیتم میکرد دیگه هرچی بزرگتر شده بود بیشتر وابسته تر میشد ک دیگه شبا همش مثل پسونک میخواست سینه تا صبح تو دهنش باشه رفتم عطاری یه دارو داد پودر سیاه مالیدم ب ممه تا اومد بخوره بدش اومد دیگه اصلا سراغ سینه را نگرفت ولی دیگه بهش شیر تازه با شیشه دادم و می خورد تا صبح هم خوب خوابید و راحت شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم خریدم اسمش صبر زرد هست.فقط می ترسم با همین دارو هم بخوره مریض بشه.
ببین این شیر ک میخوره دیگه غذا نمیخوره باید از شیر بگیری ک بیفته به غذا چون شیر مادر کامل و مقوی هس دختر منم اینجور بود باید از سینه متنفر بشه ک بتونه غذا بخوره می تونی روژ قرمز بمالی شاید بدش بیاد و کنار بزاره صبر برا یکی دوبار هیچ ضرری نداره نگران نباش
ببین این شیر ک میخوره دیگه غذا نمیخوره باید از شیر بگیری ک بیفته به غذا چون شیر مادر کامل و مقوی هس ...
دخترم رو می خواستم از شیر بگیرم یه داروی فوق العاده تلخ رو زدم رو سینه ام (صبرزرد)باور کن با لباساش پاکش می کرد بچه دوساله دوباره سینه رو می خورد.خیلی سر اون خاری کشیدم الان یک ماهه می ترسم