2777
2789

خانمایی که تجربه دارین لطفا یکم راهنماییم کنین.من بچه م عید می شه دو سالش در ضمن شیر خودم هم می خوره.فقط داخل تعطیلات عید می تونم از شیر بگیرمش.غذا هم هیچی نمی خوره دورتادور خونه باید بدویم تا بتونم یه قاشق غذا به زور کنم دهنش اونم تف می کنه بیرون.چطور بلید از شیر بگیرمش؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد دفعات رو کم کن الانم فصل خوبیه برای شیر گرفتن واز کم کردی نکنه دوباره دلت بسوزه بهش بدی ها

یه شیفت سر کار بودم بچه فقط شبها شیر می خوره و یکی دو بار روزا

کم کم بگیر از همین الان کمتر شیر بده بهش به جاش یه چیزی بگیر بگو می می شده این مثلا از این شیرهای نی ...

حرف زدنش هم خیلی خوب نیست فکر کنم متوجه نمی شه  

صبح تا شب چطور؟

اگه یکیش قطع میکردی برات بهتر بود.

ولی اگرم نکردی اشکال نداره. منم یه روزه تصمیم گرفتم و تمام.

یه روز براش قصه از خود درآوردی گفتم و نخورد.

روز دوم به بعد چسب زخم زدم و دیگه نخورد.

بیشترم میذاشتم پیش مامانم که منو نبینه هوس کنه. یا خواهرام و خواهرزاده ها میومدن سرگرم بازی بود خوب بود سرش شلوغ بود

از شب تا صبح فقط می خوره کلا ممه دهنه.

تجربه من اینه که بچه ها رو بعد از یکسالگی باید از شیر  بگیری تا غذاخور بشن 

به تدریج وعده های شیر رو کم کنین و به جاش شیر پاستوریزه بدید

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین