2777
2789
عنوان

aتقسیم بر a چند میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
عزیز تو الان تو ماشین حساب گوشیت هر عددی رو تقسیم بر خودش کنی میشه ۱ دیگه چرا نداره

اخه اون عدده این متغیره

ولی الان دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام ولی خداییش منطفی نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یک عددی تقسیم بر خودش همیشه 1 میشه دیگه

اخه تو معادله کلن اومد aرو حذف کرد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

نه مثال بزن۳ تقسیم بر ۳ میشه چند؟ یک پس a÷a میشه یک

2ab÷4acجوابش چی میشه

۱b/2c

مرسی قربونت پ فک کنم اشتباهی حل کرده بود

عزیزم اگر بجای aیک بذارید چون ضرب هرچیزی در یک برابر خود عدده میگن حذف aرو حذف کردیم

وگرنه اگر قرار بود صفر بذارن چون ضرب اعداد در صفر برابر صفره میشد۰/۰ که یه معادله غیرممکنه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

2ab÷4acجوابش چی میشه

من سر در نمیارم دخترم کلاس نهمه میگه اینجوری میشه:

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰