2777
2789

خودش خسته میشه نگاه کته مگه چی میخواد ببینه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا هستن بابا

چیکار کنیم داریم زندگیمونو میکنیم دیگه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

فلش و چراغ قوه بگیر تو چشمی 🤣🤣🤣🤣🤣جدی میگم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

به خدا همین الان همین کارو کردم گفتم درو باز کن خجالت نکش از خودم بپرس کجا میرم اینجوری راحت نمیشی ح ...

چقد پرروعه 

ببین بنطرم باهاش دهن به دهن نشو، چون اینطور که میگی خیلییی پرروعه 

بزار انقد نگاه کنه جونش در بیاد

به خدا همین الان همین کارو کردم گفتم درو باز کن خجالت نکش از خودم بپرس کجا میرم اینجوری راحت نمیشی ح ...

وای مگه از چشمی نگاه کنی ازپشت در میفهمن؟؟؟😁😁

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
چقد پرروعه ببین بنطرم باهاش دهن به دهن نشو، چون اینطور که میگی خیلییی پرروعه بزار انقد نگاه کنه جونش ...

خیلی پرو خیلی زیاد

اعصاب روانم بهم میریزه 

میخوام پامو از در خونه بزارم بیرون عصبی میشم

پنج ساله کارش همینه تا برنج گزاشته بودم ته دیگ شه بو برنج درومده بود اومده در زده برنج گذاشتید بوش م ...

وااااااا

ی بار محکم بگو چیزی که داخل خونه درست میشه به اون ربطی نداره. ما ی همسایه داشتیم اسفند دود میکردیم تذکر میداد ی بار باهاش تند حرف زدیم درست شد. برخی اگه تو ساختمون حرف نزنی فکر میکنن صاحب خونتن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...