2777
2789
عنوان

شب قدر

157 بازدید | 14 پست

واسه شب قدر چه دعایی بخونم که حاجت بگیرم ؟!

کسی شب قدر حاجت روا شده ؟!

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چرا چندساله پریودیم بیوفته تو شبای قدر😭😭

منم دعاکنید.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیکت سیو شد شب میگمت

بمنم بگو ممنونت میشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

تاپیکت سیو شد شب میگمت

ممنونم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

چرا چندساله پریودیم بیوفته تو شبای قدر😭😭منم دعاکنید.

منم همینطور.

اینهمه روز روزه بودم الان حس میکنم دارم پریود میشم 😔

منم همینطور.اینهمه روز روزه بودم الان حس میکنم دارم پریود میشم 😔

منم پریودشدم😭

منم پریودشدم😭

فدا سرت ، عیب نداره.

با تلویزیون دعای جوشن کبیر رو همخوانی کن و دعا کن 

منم دعا کن لطفاً 

فدا سرت ، عیب نداره.با تلویزیون دعای جوشن کبیر رو همخوانی کن و دعا کن منم دعا کن لطفاً

چشم حتما. توهم منو دعاکن سال404 شوهرم راضی بشه بچه دومم باردار بشم. ارزوی بزرگمه. اسمم ستاره

چشم حتما. توهم منو دعاکن سال404 شوهرم راضی بشه بچه دومم باردار بشم. ارزوی بزرگمه. اسمم ستاره

چشم ان‌شاءالله.

منم بگین 🥺🥺بخاطر ی مسئله ای حالم بده ی صلوات بفرستین حل شه

ان‌شاءالله حل میشه 

تاپیکت سیو شد شب میگمت

گفتی لایکم کن

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)