2777
2789
عنوان

چجوری از شوهر خود شیفته طلاق بگیرم که بعد از طلاق دردسر درست نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 26 پست
اسی جانمیتونم چند تا سوال بپرسمالان شما میگی از شوهرت متنفریمیتونی حداقل یک خوبی شوهرت رو بخاطر بیار ...

راستی شوهر من از همه چی ایراد میگیره و منت میزاره

هر کاری میکنه انگاری خیلی کار خاصی کرده

مثلا یه لباس از لباسشویی پهن کنه میگه کدوم مرد اینکارارو کرده . تو کوری و قدر منو نمیدونی ...

یه کاری کنه صدبار میکنه تو چشمم

میگه بابات اینکارارو نمیکنه که من میکنم

میگه همه بدبختن . پول ندارن چیزی بخورن . ولی شما هیچی کم ندارین و همه پولم دست شماست ... 

فدا کاریها و زحمت و تحملهای منو نمیبینه و یادش نیست 

میگه تو بی لیاقتی و قدر زندگیو نمیدونی و از طلاق پشیمون میشی

میگه تو لیاقت نداری بیایی بغل کنی شوهرتو

از وقتی تصمیم به طلاق گرفتم برای اشتی میاد بغلم کنه و من میرم . میگه تو رفتارت اینجوریه من ازت سرد شدم !!!

میگم تو کاری کردی که من اینجوری بشم وگرنه من با جون و دل میخواستمت ! میگه نه ترت از پل رد شده

اون موقع میخواستی گولم بزنی میومدی سمتم

الان دیگه بچه داری جای پات سفته بی محلی میکنی بهم 

اصلا نمیفهمه من ازش سرد شدم و کشیدم کنار و دیگه بهش اجازه نمیدم دست بهم بزنه دلیلش اینه که نمیخوام دیگه بهش اجازه بدم با روح و روانم بازی کنه

میگم از اذیت های تو به اینجا رسیدم . میگه نه خرت از پل رد شده

صحبت کردنش باهاش هیچ منطقی نداره 

چنان فشار اعصاب و روانی روی منه که فقط خدا میدونه

اره خوبه، مهریه هم میده یا فقط حضانت و حق طلاق؟مشاوره پیش وکیل برین اینقدر هزینه نمیخواد ساعت ۵۰۰ کم ...

در مورد مهریه حرفی نمیزنم

مهریه نمیده میدونم . حتی میگه بیوفتم زندان راحت میشم !

حقوق کارمندی و مال و منالی هم نداره که ازش بگیرم . آس و پاسه

مهریه هرچی دادگاه ببره . اگر داد که داد . اگر نداد فدای سرم 

نمیشه با این ادم درگیر شد

یبار گفتم مهریه امو میزارم اجرا . گفت ادم میفرستم بهت تجاوز کنن . فیلم میگیرم ازت . وقتی مهرتو بخشیدی . فیلمو پاک میکنم

چاقو گذاشته زیر گلوم

روانیه . نمیخوام سر مهریه باهاش  کلنجار برم . داد که داد . نداد فدای سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد مهریه حرفی نمیزنممهریه نمیده میدونم . حتی میگه بیوفتم زندان راحت میشم !حقوق کارمندی و مال و ...

وای واقعا روانیه، پس خودتو فقط خلاص کن ،میگم جلو ضرر رو هرجا بگیری منفعته،پشتوانه مالی داری و خانواده ات پشتتن

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

وای واقعا روانیه، پس خودتو فقط خلاص کن ،میگم جلو ضرر رو هرجا بگیری منفعته،پشتوانه مالی داری و خانواد ...

خانواده پشتم نیستن

ولی خودم درامد دارم

فقط باید یه مدت بمونم و پول برای خونه و ماشین خریدن جمع کنم . احتمالا دو سه سال 

و اینکه حتما باید صبر کنم دخترم ۹ سالش بشه

این ادم هیچ ثبات و ابرویی نداره و هرکاری ازش برمیاد

باید دخترم ۹ سالش رو پر کنه که خیالم راحت بشه حتی یک روزم نمیتونه از من جداش کنه

دخترم هیچ شبی رو بدون من نخوابیده و فقط با من میخوابه

تا حالا باباش نخوابوندتش!!!

احتمال داره سر لجبازی و جنگ برنده و بازنده بخواد از بچم استفاده کنه 

میخوام خیالم راحت بشه که هیچ ریسکی وجود نداره به بچم اسیب بزنه . حتی یک شب!

خانواده پشتم نیستنولی خودم درامد دارمفقط باید یه مدت بمونم و پول برای خونه و ماشین خریدن جمع کنم . ا ...

لعنت به مردایی ک فقط نرن بویی از مردونگی نبردن ،بنظر من با چیزایی که تعریف کردی و خوندم زودتر مستقل شی و قانونی جدا شی بهترین کاره 

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

پول زیادی در اوردم تو این چند سال

اونقدر که میتونستم الان خونه و ماشین واسه خودم داشته باشم ...

ولی همه رو اوردم تو زندگی ....

حالا هم میخوام پنهانی پولامو جمع کنم و طلاق بگیرم و بعدش خونه و ماشین رو بخرم

حتی میترسم تو دوران زندگی باهاش بخرم چون مطمنم میره دادگاه میگه هدیه و هبه بوده و تلاش میکنه ازم بگیره!!!

بفهمه پول دارم تا اخرشو ازم نگیره ول نمیکنه

مثلا میدونست ۱ میلیون تو حسابمه . پول مهد بچه رو نمیداد اونقدر و میگفت پول ندارم که کار به جایز برسه که من تو فشار باشم  که من یک میلیونو بدم

بفهمه ده هزار تومن تو کیف پولم نقدی هست تا اونو به بهانه کرایه ماشین و نون ازم نگیره ول نمیکنه !

منه ساده هم هرچی کار میکردم میگفتم زندگی مشترکه و اون میگفت ندارم و منم خرج بچم و زندگی میکردم پولامو

لعنت به مردایی ک فقط نرن بویی از مردونگی نبردن ،بنظر من با چیزایی که تعریف کردی و خوندم زودتر مستقل ...

خدا کمکم کنه و دستم بگیره انشالله جدا بشم

خیلی ساله که معنی ارامش و زندگیو نچشیدم

زندگی واقعی یادم رفته 

خدا کمکم کنه و دستم بگیره انشالله جدا بشمخیلی ساله که معنی ارامش و زندگیو نچشیدمزندگی واقعی یادم رفت ...

خدابزرگه درست میشه ولی سعی کن عاقلانه و هوشمندانه بری جلو ،چون هر آن ممکنه نظرش عوض شه ،شریک زندگی بد مث سوهان میمونه فقط عمر طرف مقابل رو تموم میکنه 

لعنت به مردایی ک فقط نرن بویی از مردونگی نبردن ،بنظر من با چیزایی که تعریف کردی و خوندم زودتر مستقل ...

بچم خیلی کوچیکه . اگر ماشین و خونمم جور بود . مجبورم بخاطر بچم صبوری کنم

حتی حضانت هم شنیدم اگر بده ولی چون ولایت با باباشه میتونه داستان درست کنه برامون

و اینکه الان دخترم عقلش بچه است . میترسم با حرفاش اذیت کنه بچمو

۹ سالش که بشه بچم

دیگه خیالم راحته نمیتونه اذیت کنه بچمو و پیش خودم میمونه

و اینکه اخر هفته ها هم باباش بیاد احتمالا نره

بزرگ که بشه دخترم حق حرف زدن داره

الان شوهرم همش میگه من خونه نیستم تو حرف یاد بچه میدی میگی باباتو دوست نداشته باش . باهاش حرف نزن . بابات بده

میترسم همینارو داستان کنه تو دادگاه که من دارم بچه رو گول میزنم و بزور ببرتش و روانی کنه بچمو

یه مادر و خواهر شیطان صفت هم دارن که حتی نمیتونم بزارم بچم یکساعت با اونا تنها بشه

دقیقا عمرم جوونیم رو گرفت...

خدابزرگه ی روز خوبم میاد مطمئن باش، 

بچم خیلی کوچیکه . اگر ماشین و خونمم جور بود . مجبورم بخاطر بچم صبوری کنمحتی حضانت هم شنیدم اگر بده و ...

چی بگم صلاح زندگی خویش خسروان دانند ،بالخره خودت بهتر میدونی کی و چ زمانی چ کاری بکنی ،