2777
2789
عنوان

بیمه برای نوزادم

112 بازدید | 10 پست

سلام کسی اینجا بیمه عمر خریده؟ من برای دخترم میخوام بیمه عمر بخرم. به تازگی از طریق سایت بیمه بازار شرکتهای مختلف رو مقایسه کردم ولی هنوز نتونستن انتخاب کنم!! کسی اینجا از طریق این سایت بیمه خریده؟ چجوریه؟ https://bimebazar.ir/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من برو جاي مطمئن بيمه كن كار گزار زياد هست به اين سايتها اعتبار نيست ،بيمه ايران و اسيا خوبه

اخه نماینده ها فقط از بیمه خودشون تعریف میکنن! میخوام یکی بی طرف نظر بده یا استفاده کرده باشه

اخه نماینده ها فقط از بیمه خودشون تعریف میکنن! میخوام یکی بی طرف نظر بده یا استفاده کرده باشه

عزيزم ما براي داداشم گرفتيم، اون موقع كه داشتيم ميگرفتيم قرار بود بعد ٢٠ سال يه پول خيلي خوب بدن و ما هر ماه داديم تا داداشم شد ٢١ ساله. فكر ميكني چقدره پولش؟ ١٥ ميليون. ما اين همه سال پول داديم تا الان انقدر بگيره. 

اون موقع كفتيم واي با ١٥ ميليون كلي كار ميتونه بكنه. الانم تو اون پولي كه فكر ميكني بعد ٢٠ سال ميگيره اون موقع بي ارزشه. نكن. بيمه دزديه فقط

عزيزم ما براي داداشم گرفتيم، اون موقع كه داشتيم ميگرفتيم قرار بود بعد ٢٠ سال يه پول خيلي خوب بدن و م ...

اخه عزيزم بيمه هاي الان با ٢٢درصد سود هست يعني علاوه بر پولي كه داديد سودشم ميدن

اره متاسفانه اینم شنیدم. ولی فکر میکنم بهتر از نبودشه باز

ساحل جان ما بيمه ايران كرديم علاوه بر پولمون ٢٢درصد سودم داره كه ميدن بيمه ايران خوبه برو بروشور بگير بخون من به اسم خودم گرفتم ولي نيتم بچم هست 😘