بچه ها شاید یکم طولانی بشه. من و ی پسری الان حدود یک ساله همو میشناسیم از دو شهر متفاوتیم خیلیبیی پسر باهوش و فهمیده و خوبیه و کاملا از نظر فکری عقلی حرفی خیلی با هم خوبیم ولی مشکلاتی ک بینمونه و تفاوتامون هم زیاده ادامش بعدش میگم لایک کنید بدونم هستید
از تفاوتا مثلا دو شهر دوریم من فارسم اون کورده. از لحاظ مالی خانواده من سطح بالاتری دارن. تحصیلاتو ادامه نداده بره دانشگاه ولی من دانشجو ام. اون وارد کار ازاد شد.من خانواده ام میدونم تحصیلات براشون مهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹