2777
2789

سلام خانومای عزیز

من به تازگی نامزد کردم خانواده نامزدم وهمینطور خودش خیلی خوبن الحمدلله

ولی بازم خانواده شوهر حساب میشن

بگین با خانواده شوهر چطور رفتار کنم 

از تجربیاتتون بگین

کارایی که بهتره بکنم یا بهتره نکنم

حرفایی که همین اول بزنم

خلاصه مثل خواهر راهنماییم کنین وتجربه هاتون رو بگین🙏🏼

خودت باش 

سیاست بریز دور

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخواه هی خودشیرینی بازی کنی تند تند ظرف بشوری کار کنی پاهای مامان جون و ماساژ بدی،صمیمی نشو از خانواده ات خیلی حرف نزن با جاری خودمونی نشو

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بیین وقتی میکی خوبن خوبن دگ قرار نیست جبهه خاصی جلوشون قرار بگیری که

عادی باش خوبی کردن خوبی کن

بدی کردن فراموش کن بلاخره بخاطرت شوهرت گزشت باید بکنی

همونطور ک شوهرت بایذ بخاطر تو وقتی خانواده تو کار بدی کردن کزشت کنه

بی احترامی نبایذ باشه پرده ها بایذ از بین نره

خلاصه هفته ای یبار دو هفنه یبار میری بعذ ازدواج خونشون سر میزنی

گاهی بایذ شام دعوتشون کنیی

حد و مرز داشته باش باهاشون همین

مطلقا تحت هیچ شرایطی درد دل نکن 

خودت باش مهربون باش نه زیادی مخبت کن نه کم

ولی درد دل نکن

اونجا میری خوب مثل جایی که مهمون هستی در بردن آوردن ظرف و غذا و شستن کمک کن نه که مثلا خواهرشوهر داری بشینه تو بلند بشی نه  همه با هم 

هیچوقت از خانوادت براشون حرف نزن هیچوقت. بدشون نگو.هیچ وقت زیاد قطی نشو. بخاطر خودشیرینی زیاد کار نکن. در حد معقول. زبان چاپلوسی داشته باش. با زبون همیشه میشه خودتو عزیز کنی بیشتر از رفتار. 

همیشه بهترین بپوش و بگرد. حتی تو خونه تنهایی. تا ببینند بهترین میپوشی بهترین انجام بدند برات. دعاهاتون به خانواده نگو بعد یه مدت همسرت از چشم میفته باد خودت بعد بچتون و محل نمی‌گذارم بهتون. شما فراموش میکنید ولی خانواده نه

عزیزم مبارکه.سعی کن حد و حدود ها حفظ بشه.خیلی سعی کن دوران عقد هرروز اونجا نری یک بار کافیه بیشتر همسرت بیاد خونه شما.تو مسائل خانوادگیشون اصلااا دخالت نکن.اگه جاری داری سعی کن هرحرفیو نزنی جلوش.میری اونجا اکه برای وعده غذایی میری تو جمع کردن و پهن کردن سفره کمک یده و تمام اینکه جارو کنی و تمیز کاری اصلا .جلو خانوادش به همسرت بی احترامی نکن و برعکس بیشتر هواشو داسته باش.هرکی بهت تیکه و متلک اگه انداخت همونجا محترمانه جواب بده شوهرتو وسط خودتو خانوادش ننداز چون درآخر سمت اونارو میگیره

نخواه هی خودشیرینی بازی کنی تند تند ظرف بشوری کار کنی پاهای مامان جون و ماساژ بدی،صمیمی نشو از خانوا ...

👍🏼👍🏼👍🏼نه بابا عروسم نظافت کار یا ماساژور که نیستم

مرسی از راهنماییت