2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این انتظار لعنتی گنده... من این ماه همه علائمو داشتم ولی باردار نبودم. خیلی دپرس شده بودم... هم ...

انتظارخیلی بده من دوساله چشم انتظارم هر روز برام اندازه یک سال میگذره به هردریم زدم بسته بوده دیگه خیلی خسته شدم اگه این ماهم نتیجه نبینم دیگه نمیدونم چیکارکنم اصلاامیدندارم

به نظر من که اصلا احتمال بارداری نده. اگه پری بیاد اعصابت خراب میشه

دیگه از بس توسایتای مختلف گشتمودرموردعلاعمو بارداری خوندم دیونه شدم دلم می خواداگرم نیستم زودترمعلوم بشه دیگه فکروخیال الکی باخودم نکنم

دیگه از بس توسایتای مختلف گشتمودرموردعلاعمو بارداری خوندم دیونه شدم دلم می خواداگرم نیستم زودترمعلوم ...

از ته دلم برات میخوام روی بیبی چکت دو تا خط ببینی و از این انتظار خسته کننده خلاص شی

دیگه از بس توسایتای مختلف گشتمودرموردعلاعمو بارداری خوندم دیونه شدم دلم می خواداگرم نیستم زودترمعلوم ...

اصلا ب علائم توجه نکن 

فقط بزار از موعدت بگذره ارزو میکنم باردار باشی گلم 

این علامت ها خیلی گول زننده هستن ادم دل میبنده بعد میبنه هیچی نیس حالش خراب میشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اصلا ب علائم توجه نکن  فقط بزار از موعدت بگذره ارزو میکنم باردار باشی گلم  این علامت ...

خیلی سخته بخدا 

ایشالاهمه ی اونایی که ارزومادرشدنودارن به ارزوشون برسن خدایه نگاهیم به مابکنه

چندسالته؟

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
۱۸

وای کوچولوهستی که یعنی ازشانزده اقدامی مشکلت چیه شوهرت سالمه چمدسالشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اره ازبعدعروسیمون اقدام داشتم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم یکم ضعیفه

منم مثل توبودم ورزش میکنی خیلی خوبه به شوهرت میرسی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم