2777
2789
عنوان

گینر باشگاهی ضرر داره

8111 بازدید | 23 پست

من باشگاه نمیرم ولی شنیدم مکمل باشگاهی چاق کنندست

الان یه بسته یه کیلویی خریدم از داروخانه گفت بعدازصبحانه-ناهار و شام یه پیمانه با اب مخلوط کن

ولی پیمانش خیلی بزرگه

کسی استفاده کرده؟عوارض داره؟تاثیر داره؟ماندگاره؟

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

نه ضرری نداره ولی اگه ورزش نمیکنی گینر نگیر چون کربو هم داره چربی اضافه میاری بجاش وی بگیر

الان که گینر گرفتم

دفعه بعد وی میگرم

ماندگاره؟ چاق میشم میمونه؟

مثل داروهای عطاری نیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاش قبل خرید با دکتر داروخونه مشورت میکردی گینر یدون ورزش ضرر داره مکمل سنگینی هست و باید همراه ورزش مصرف بشه وگرنه باعث بالا رفتن قند خون ، ایجاد چربی های نامطلوب توی بدن میشه مثل شکم و پهلو ...

یا اینکه توی کبد و کلیه رسوب میکنه چون ورزش نمیکنی و مازاد مواد دفع نمیشه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

الان که گینر گرفتمدفعه بعد وی میگرمماندگاره؟ چاق میشم میمونه؟مثل داروهای عطاری نیست؟

داروی عطاری خیلی دقت کن عزیزم اینا اوکی هستند اگه داخلی باشه استاندارد داره یا وارداتی رسمی باشه  نمایندگی ولی حالا که گرفتی حداقل پیاده روی توی برنامه ها بزار حیفه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

الان که گینر گرفتمدفعه بعد وی میگرمماندگاره؟ چاق میشم میمونه؟مثل داروهای عطاری نیست؟

چآق میشی

عوارض خاصی هم نداره

فقط یکم ورزشای شکم رو انجام بده که شکم نیاری

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اگه قصد افزایش حجم یا وزن داری گینر خوبه 

ولی اگه نمیخوای وزن اضافه کنی باید پروتئین وی میخریدی 

چون فقط پروتئینه ولی گینر ترکیب پروتئین و کربوهیدراته 

نه ضرری نداره

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

اگه قصد افزایش حجم یا وزن داری گینر خوبه ولی اگه نمیخوای وزن اضافه کنی باید پروتئین وی میخریدی چون ف ...

فقط چون ورزش نمیکنی احتمالا شکم پهلو بیاری و چاق شی 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عزیزم کاش قبل خرید با دکتر داروخونه مشورت میکردی گینر یدون ورزش ضرر داره مکمل سنگینی هست و باید همرا ...

چون سرکار میرم اصن تایمم جور نمیشه برم باشگاه

اگه توخونه ورزش سبک کنم خودم اوکیه؟

داروی عطاری خیلی دقت کن عزیزم اینا اوکی هستند اگه داخلی باشه استاندارد داره یا وارداتی رسمی باشه نم ...

از داروخانه گرفتم فکر نکنم تقلبی باشه

عاره ورزشو میذارم تو برنامم

چآق میشیعوارض خاصی هم ندارهفقط یکم ورزشای شکم رو انجام بده که شکم نیاری

خب خداروشکر

شکم پهلو میرم که لاغر مونه

تموم بشه ولش کنم  وزنم برنمیگرده؟

اگه قصد افزایش حجم یا وزن داری گینر خوبه ولی اگه نمیخوای وزن اضافه کنی باید پروتئین وی میخریدی چون ف ...

نه میخوام چاق بشم چون خیلی لاغرم

دیگه نخورم لاغر میشم دوباره؟وزنم برمیگرده؟

نه میخوام چاق بشم چون خیلی لاغرمدیگه نخورم لاغر میشم دوباره؟وزنم برمیگرده؟

بستگی به کالری دریافتی و مصرفیت داره

اگه کالری کمی مصرف کنی اره لاغر میشی 

چون سرکار میرم اصن تایمم جور نمیشه برم باشگاهاگه توخونه ورزش سبک کنم خودم اوکیه؟

ورزش سبک در چه حد ؟ تایم ورزشت چه قدر طول میکشه ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎