2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهرم واسه خونه نویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قرآن آمده ب خاهر عیدی بده داداشوالا من ن عیدی میدم ن میگیرمبعدم انتظار نداشته باش همین ک پسرش ،شد ...

دقیقا کجای قران اومده؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

چی بگم والله. نمیدونم واقعا این شوهرا نمیفهمن یا خودشونو به نفهمی میزنن!!! عجیبه

برا منم یه مورد این جوری داشتیم خدارو شکر از شرشون خلاص شدم. خود شوهرم فهمید چه جونورایی هستن البته خیلی خیلی دیر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بخدا من نمیگم نبره بلخره خواهرشه انتظار داره ولی میگم وقتی با منی که کم نذاشتم براشون ایجور میکنن تو ...

داداش ه من فقط میگه زن و بچه ام مادر و پدر هیچ 

تو حق داری اول زن بعد بقیه کاش همش توی کوشش بخونی 

خب برای چی برای خواهرش 1 میلیون میریزه؟مگه ننه بابا نداره شوهر نداره؟

جالبه چند روز پیش خواهرش بعد چند ماه زنگ زده نالیدن از بی پولی این و تحریک میکرد که بیشتر پول بریزه واسه عیدیش