2777
2789
عنوان

احترامی که به زن پدرش میزاره

487 بازدید | 38 پست

نامزدم از نظر محبت و اینجور چیزا خیلی خوبه و احترام میزاره و توجه هم بهم میکنه ولی احترامی که به زن‌ پدرش میزاره خیلی فراتر از من هست یعنی اگر اون بزنه تو دهنش هیچی نمیگه ولی کافیه من صدام یکم بره بالا شر میشه

مثلا زن پدرش زنگ میزنه بهش وقتی نامزدم بیرونه اگر خطایی کرده باشه کلی باهاش بد برخورد میکنه به طور خیلی بد باهاش صحبت میکنه ولی این تمام تلاشش رو میکنه که بهش ثابت کنه حقیقت یچیز دیگه است و حتما جوابش رو میده و براش مهمه ولی تو همون تایم اگر من این کارو بکنم اصلا موقعیت اینجور نیست حالا اگرم بیام بد اخلاقی کنم که دیگه هیچ

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگر ایشون برای نامزد شما جایگاه بالایی داشته باشن، رفتاری که با شما دارن قابل توجیح نیست.

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

زن باباش حتما از همون اول بلد بوده چجوری احترام ب خودش بزاره، ک بقیه هم یاد گرفتن بهش احترام بزارن،سعی کن الگو بگیری ازش

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

حتما براش مادری کرده

خودش که میگه مادری کرده ولی تو این سه سالی که نامزد هستیم یک درصد مادری ندیدم کارایی که من کردم دلسوزی هایی که من کردم و میکنم  تو این سه سال یبار ندیدم اونم دلسوزی کرده باشه فقط تنها کارش اینه زنگ بزنه بهش بگه بیا خونه همین

زن باباش حتما از همون اول بلد بوده چجوری احترام ب خودش بزاره، ک بقیه هم یاد گرفتن بهش احترام بزارن،س ...

اره هیشکی جرعت نداره بهش بگه بالا چشمش ابرو در صورتی که خودش هرطور بخواد با همه صحبت میکنه

از چند سالگی زن باباش شده؟حتما ازش می‌ترسه.‌

۶ سالگی 

خودمم همین فکرو میکنم تو این سه سالی که نامزد هستیم زن باباش هرچی بلا بود سر من در اورد ولی اجازه نمی‌داد من بهش بگم تو ولی خب کلا خیلی صمیمی هست باهاش مثلا همش کنار همن حرف دلشون همه چیزشون با همه

خودش که میگه مادری کرده ولی تو این سه سالی که نامزد هستیم یک درصد مادری ندیدم کارایی که من کردم دلسو ...

سه سال نامزدی🫤 بنظرم مشکل اینجاس، برین سرخونه زندگیتون،راحت رامش میکنی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌