2777
2789

سحری خوردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریود نشدم ۱۰ روزه عقب انداختم ازمایشم دادم منفی ام 

پروژسترونم زدم ۲تا ازش یه هفته گذشته نشدم قرص مدروکسی پروژسترونم شبی دوتا خوردم 😭 نشدمممم

واقعا عصبی ام ورم کردم 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

سحری خوردم 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نوش جون ، منم خابم میاد ولی خابم نمیاد😂

من گیج خوابم الان دیگه میرم بخوابم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پریود نشدم ۱۰ روزه عقب انداختم ازمایشم دادم منفی ام پروژسترونم زدم ۲تا ازش یه هفته گذشته نشدم قرص مد ...

خب برو دکتر زنان چی میگه ؟ 

استرس زیاد: اگر خیلی نگران و عصبی باشی، ممکنه پریودت عقب بیفته. استرس روی هورمون‌ها اثر می‌ذاره.

داروهای هورمونی: قرص‌هایی مثل پروژسترون که خوردی، می‌تونه روی زمان پریودت تأثیر بذاره و اون رو به تأخیر بندازه.

تغییر وزن: اگر خیلی لاغر یا چاق شده‌باشی، این هم می‌تونه پریودت رو به هم بریزه.

مشکلات تیروئید: اگر تیروئیدت درست کار نکنه، ممکنه پریودت نامنظم بشه.

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) این یه مشکل زنانه‌ست که باعث می‌شه پریودت نامنظم بشه یا حتی قطع شه.

اینای ک گفتم حتما تاثیر دارن چک کن همرو

خب برو دکتر زنان چی میگه ؟ استرس زیاد: اگر خیلی نگران و عصبی باشی، ممکنه پریودت عقب بیفته. استرس روی ...

تو همشون مشکل دارم کهههههه🤣🤣🤣 

خداونداااا

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
پریود نشدم ۱۰ روزه عقب انداختم ازمایشم دادم منفی ام پروژسترونم زدم ۲تا ازش یه هفته گذشته نشدم قرص مد ...

ای وای 

یه زعفرون دم کن بخور 

صبح ناشتا شیر گرم و تخم ریحون قاطی کن یه لیوان بخور من با این زود میشم 

جعفری بجوشون آبش رو بخور 

۱۰ روز عقب انداختن که ورم کردن نداره خودت اینقدر ناراحت نکن و حساس نشو