اره عزیزم ما هم خریدیم اون ذوق داشت حتی یه چک خونمون ۴ سال قبل ۳۰ ملیون اون برامون پاس کرد بعدا بهش ...
خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم❤️
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
اره عزیزم ما هم خریدیم اون ذوق داشت حتی یه چک خونمون ۴ سال قبل ۳۰ ملیون اون برامون پاس کرد بعدا بهش ...
خداروشکر..خدا حفظتون کنه برای هم
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
چی بگممشهد که تو هر رنج قیمتی دیوار بزنی هزاران فروشنده هستفقط بالای ۵۰ میلیارد ی مقدار کمتره فک کنم ...
منم مشهدم ،یه مدت سرگرمیم دیدن خونه ها بود ،بعضی خونه ها بعد از یمدت به فروش میرن بعضی خونه ها هم حتما یه مشکلی دارن مثل نداشتن آسانسور یا قدیمی بودن خونه یا طبقات بالا