zahraesk مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 415 عنوان دخترم وزن نمیگیره تازه وزنم کم میکنه توروخدا کمک کنید 91 بازدید | 9 پست دخترم ریفلاکس داره سرما خورده از این ور دندونم یه یه کوچولو در اوردا بدترم شده وزن نمیگیره چیکار کنمم چی بدم بخوره پدرمو در اورده یهدمدت اصلا بالا نمیاورد الان ک سرما خورده همش بالا میاره بعضیا میگن بخاطره دندونه مگه تو دندون در اوردن استفراغ میکنن؟ 1403/12/27 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاویا۲۲۲۲ عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 284 ببر دکتر حتما و اینکه یه روغن میدن mct فک کنم اگ خیلی وزن گیری ضعیف باشدکتر باید بررسی کنه شاید دلیلی داره بالا میاره
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7844 واسه سرما خوردگی دکتر ببرمیگن دمنوش پوست پسته همون پوست سبزشو می گمخیلی خوبه با نبات بش بده.. همون غذایی که می خوره بهش بده کم کم غذاهایذجدید رو اضاف کن
zahraesk مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 415 ببر دکتر حتما و اینکه یه روغن میدن mct فک کنم اگ خیلی وزن گیری ضعیف باشدکتر باید بررسی کنه شاید دلی ... بردم ازمایش کامل گرفتن میگن سالم سالمه نمیدونم چیکار کنم دگ دکترم میگه غذا بده میدم نمیخوره بزور میدم بالا میاره نمیدونم چیکارکنم
zahraesk مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 415 واسه سرما خوردگی دکتر ببرمیگن دمنوش پوست پسته همون پوست سبزشو می گمخیلی خوبه با نبات بش بده.. همون غ ... بردم سیتریزین داد با قطره میترسم دمنوش بهش بدم
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7844 بردم سیتریزین داد با قطره میترسم دمنوش بهش بدم ما به بچه خواهرم دادیم البته کم در حد چند قاشقولی شما می ترسی نده
zahraesk مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 415 ما به بچه خواهرم دادیم البته کم در حد چند قاشقولی شما می ترسی نده این سرفه هاش خلطه بالا هم میاره خلطه
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7844 این سرفه هاش خلطه بالا هم میاره خلطه این مربوط به سرماخوردگیههنوز بدنش عفونت دارهببرش پیش یه دکتر دیگه امپول می زنن سربع خوب میشه..
zahraesk مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 415 این مربوط به سرماخوردگیههنوز بدنش عفونت دارهببرش پیش یه دکتر دیگه امپول می زنن سربع خوب میشه.. اره باید ببرم
لاویا۲۲۲۲ عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 284 بردم ازمایش کامل گرفتن میگن سالم سالمه نمیدونم چیکار کنم دگ دکترم میگه غذا بده میدم نمیخوره بزور مید ... این روغن ک بهت گفتم با مشورت دکتر بریز تو شیرخشک بده