2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
هرچی بخوام میخره .در حدتوانش..خیلی هم رو همه چیزم حساسه رابطه مون هم میگه خیلی راضی ام ولی چرا ....م ...

مشکل از تو نیست عزیزم مشکل از ذاتشونه به جنیفرلوپز خیانت شد اصلا مسکل از زشتی و خوشگلی تو نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلن داده عزیزم ..هردوش رو ..الان دخترمم تبخال میزنه دهنش من حس میکنم از اونه

واقعا بهت ایدز زگیل اننقال داده؟؟؟؟؟؟؟

بمیرم برات اسی

آینده توهم تباه کرده

ازش شکایت کن 

نمیدونم

واقعا هنگ کردم

نمیدونم چی میگم

چرا تبخال دخترت باید ب اون کثافت مربوط باشه؟

حتما گرمی ریخته

مرتیکه رو مثل سگ بندازش بیرون تا کارتون خواب بشه تنهایی بزرگ کردن بچه سخته ولی سخ تر از تحمل کردن یه کثافت مریض و ی پدر هرزه داشتن برای بچه هات نیست

ببین من چند سال پیش رفتم لیزر بعد متاسفانه یه تبخال تناسلی زدم ولی اونی که انجام میداد دیدم که وکیوم عوض کرد و پارچه رو هم ...حالا نمیدونم تو بدنم داشتم یا اونجا گرفتم ....

بعد ۴ سال پیش زگیل زدم پرشدم رفتن آزمایش دادم با اینکه رو بدنم بود منفی بود گفت سطحیه ...گانودرما خورم سریع از بین رفت...ولی من کاری نکردم حتمن از همسرم بوده دیگه 

واقعا بهت ایدز زگیل اننقال داده؟؟؟؟؟؟؟بمیرم برات اسیآینده توهم تباه کردهازش شکایت کن نمیدونمواقعا هن ...

دوسال پیش با اون دختره رفت سریع تبخال رو لبش دیدم ...ولی من تبخال روی لبم نزدم یبار اومدم لپ دخترمو بوس کنم سرشو چرخوند لبش رو بوس کردم بچم گرفت با اینکه من نداشتم .........

باید همون موقع میرفتم 

خب وقتی دادی منفیه چرا میگی که ایدز با زگیل داده بهت .بعدش زگیل تناسلی با تبخال فرق دارع

نه منظورم تبخال و زگیل بود زگیلها همون موقه رفتن ...تبخال هم چیرهای خیلی شیرین وگرم  زیاد مبخورم میاد نزدیکهای پریودی

واقعا بهت ایدز زگیل اننقال داده؟؟؟؟؟؟؟بمیرم برات اسیآینده توهم تباه کردهازش شکایت کن نمیدونمواقعا هن ...

چندسال پیش یه بار زگیل زدم درمانش کردم دیگه نزدم

نه منظورم تبخال و زگیل بود زگیلها همون موقه رفتن ...تبخال هم چیرهای خیلی شیرین وگرم زیاد مبخورم میا ...

خلاصه وقتی تبخال زدی بچه هات رو بوس نکن چون از طریق بزاقی که میده تبخال می‌تونه ویروس تبخال رو به بچه هات انتقال بدی پس رعایت کن .