2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی 

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی

دوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم

باید  اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی

شمع را باید از این خانه برون کردن و کشتن

تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

سخت‌تر از خود گریه

اون گریه‌ایه که نمیاد ،

همه وجودتو گرفته

ولی از چشم بیرون نمیاد ،

گلوت رو خورده

ولی نایی ازش درنمیاد🖤

‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎Bu Dounya seninle Guzel🤍

گاه گمان نمیکنی ولی خوب میشود..

گاه نمی‌شود که نمی‌شود که نمی‌شود!🖤

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

شاید آنروز که سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پردرد گل یاس نداشت

باید اینگونه نوشت:

_هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس

زندگی اجباریست...

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ولی آرامش فقط آیه ۱۱۸ سوره توبه!:

تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد.

اگر حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری

من به سوی تو بازمی گردم

تا تو نیز به سوی من بازگردی..! 🥲🤍

درواقع زمان چیزی رو درست نمی‌کنه، زمان فقط سطح دغدغه‌ی آدمارو تغییر میده. شاید چیزایی که چهارسال پیش غمگینت می‌کردن هنوز حل نشده باشن اما تو دیگه بهشون اهمیت نمی‌دی. خیلی ساده بخوام بگم، با گذشت زمان دغدغه هات بیشتر می‌شن و دیگه حوصله ی غصه خوردن برای دغدغه های چند سال قبل رو نداری.

چاه نکن واسه هرکس اول خودت دوم کس🥲

ادم هارو از س زوایه بشناس ۱وقتی ک عصبانی هستن چون اون موقع مغز کارنمیکنه و حرف دلش، یا ذاتشو نشون میده🥲💔

دوم اینکه اگر توی وضعیت بدی هستین وازاون ادم درخواست کمک کردین اگر کمکتون نکرد باوجودی ک شرایطشو داشت اینو بدونید شمارو واسه هدف خودشو میخوادتت  سومی ادمی وقتی بره یعنی دوره هاشو رفته و دید ک بهتراز تو کسی نیس امده بگه معذرت میخوام  وشاید این اشتباهاتو تکرار کنع شاید💔🥲

اینارو تجربه کردم خودم💔ک گفتم واستون

ولی آرامش فقط آیه ۱۱۸ سوره توبه!:تا زمین با آن وسعتش بر تو تنگ آمد.اگر حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و ی ...

واییی 😍😍

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁