به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شاید آنروز که سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پردرد گل یاس نداشت
باید اینگونه نوشت:
_هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس
زندگی اجباریست...
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اگر حتی ازخودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری
من به سوی تو بازمی گردم
تا تو نیز به سوی من بازگردی..! 🥲🤍
درواقع زمان چیزی رو درست نمیکنه، زمان فقط سطح دغدغهی آدمارو تغییر میده. شاید چیزایی که چهارسال پیش غمگینت میکردن هنوز حل نشده باشن اما تو دیگه بهشون اهمیت نمیدی. خیلی ساده بخوام بگم، با گذشت زمان دغدغه هات بیشتر میشن و دیگه حوصله ی غصه خوردن برای دغدغه های چند سال قبل رو نداری.
ادم هارو از س زوایه بشناس ۱وقتی ک عصبانی هستن چون اون موقع مغز کارنمیکنه و حرف دلش، یا ذاتشو نشون میده🥲💔
دوم اینکه اگر توی وضعیت بدی هستین وازاون ادم درخواست کمک کردین اگر کمکتون نکرد باوجودی ک شرایطشو داشت اینو بدونید شمارو واسه هدف خودشو میخوادتت سومی ادمی وقتی بره یعنی دوره هاشو رفته و دید ک بهتراز تو کسی نیس امده بگه معذرت میخوام وشاید این اشتباهاتو تکرار کنع شاید💔🥲