من استفاده کردم عزیزم.باید در حد چند ثانیه بزنی و موهاتو ماساژ بدی وسریع بشوری وگرنه پررنگ میشه.موقع زدن از دستکش استفاده کن چون دستت رنگ میگیره.برای تنوع خوبه مخصوصا رنگ های فانتزی که زود میره.من موهامو شرابی انگوری کردم خب بعد دو هفته کم رنگ شد الان دیگه ماهی یکبار از شامپو رنگش استفاده میکنم خوبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من استفاده کردم عزیزم.باید در حد چند ثانیه بزنی و موهاتو ماساژ بدی وسریع بشوری وگرنه پررنگ میشه.موقع ...
موهاتونو خشک نمیکنه؟؟ من الان موهام بالاش رنگه و پایینش دکلره هست که رنگش بلوند دودیه که از کیفیت رنگش کم شده ، به نظرتون چه رنگی قشنگ میشه بلای موهام قهوه ای هست .
بعد اینکه اگه از رنگش خوشم نیومد به مرور شسته بشه رنگ قبلی موهام در میاد؟؟
موهاتونو خشک نمیکنه؟؟ من الان موهام بالاش رنگه و پایینش دکلره هست که رنگش بلوند دودیه که از کیفیت رن ...
نه عزیزم خشک نمیکنه.بعد حمام ازنرم کننده استفاده کن اما فقط ساقه مو به ریشه مو و کف سر نرم کننده نزن.شامپو رنگ رو فقط در حد یه ماساژ چند ثانیه ای بزن رو موهات و بشور ماندگاریش یک ماهه و البته بستگی به دفعات شستن موهات داره.من چون هر روز میرم حموم به مرور مثل رنگ کم رنگ میشه تا برسه به اون رنگ قبل که روی موهام بوده ینی همون دکلره اولیه.بعد اینکه رنگهای متنوعی تو بازار هست میتونی نسکافه ای بگیری که با قسمت بالای موهات که قهوه ای یکدست بشه.ولی درکل خوبه برای تنوع