2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نه اما متفاوته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیلی زیاد خوبه...

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پدر ومادر خوب داشتن از پدر ومادر پولدار داشتن خیلی خیلی بهتره

وقتی پولدار باشی میتونی خیلی خوب هم باشی با استفاده از نعمت خوب عقل که خداوند یه انسان داده پول آرامش میاره رفاه میاره خوشبختی میاره و ... 

پول خیلی خوبه

آره ولی یه سری چیزا با پول حل نمیشه ، تعدادشون محدوده اما مهمن 

ولی در کل آره پول ۹۰ درصد اوقات حلال مشکلاته

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

وقتی پولدار باشی میتونی خیلی خوب هم باشی با استفاده از نعمت خوب عقل که خداوند یه انسان داده پول آرام ...

هر پولداری خوب نیست.

پول.خوشیختی نمیاره اما بی پولی بدبختی میاره.

هر پولداری خوب نیست.پول.خوشیختی نمیاره اما بی پولی بدبختی میاره.

پول خوشبختی میاره اگر عقل داشته باشی بهترین ها رو برات میاره هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره یه جای کارش میلنگه 

پول خوشبختی میاره اگر عقل داشته باشی بهترین ها رو برات میاره هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره یه جای کا ...

اشتباه میکنی.

من خودم وضع مادیم بد نیست. پدرم هم پولداره. مطمینم پول خوشبختی نمیاره. اما رفاه میاره

چی بگم والله احتمالا یه جای کارو اشتباه قدم برداشتید

من تجربه خودمو گفتم.

پدر ومادرم اشتباه کردند یا نه نمیدونم.

من خودم تقریبا هیچ مرحله ای تو زندگیم اشتباه نکردم. رفاه دارم. نسبتا هم خوشبختم. اما پول عامل خوشبختیم نیست. عامل رفاهمه.