2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیاید لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 75 پست
نه چون تا یکماه ک کبودی تا ۵ ماهم ورم داره

حالا یک ماه دردش خوردنیه 

ولی ۵ ماه خدایی خیلیه🥲

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

گوشتی؟الان اصلا موقع عملت نیستورم میکنه از قبلش هم بزرگتر میشهبزار بعد عقد عمل کندوسال طول میکشه ورم ...

وای یا خدا چقدر بد😭خیلی دوست داشتم عمل کنم 

لعنتی این دکتر دیر نوبت میده 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون میشیبذار ایشالا بعد عقد

شما عمل کردید؟

شما عمل کردید؟

نه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگه بعد عقد نمیتونی عمل کن و تا جای ممکن عقدتو عقب بندازهرسالی ک میگذره هزینه عمل بینی دوبرابر میشه

خیلی که بتونم ۳ یا ۳ماه ونیم دیگ بیشتر عمرااااا 

ای کاش زودتر میرفتم پیش این دکتره 

بستگی به دکتر و بینیت دارره

گوشتی باشه ورمش طول میکشه بخوابه استخوانی ولی ن

دکتر بعضیا زیاد بینی رو میکوبن و اینا ورمش زیاد میشه

من الان ۹ روزه عمل کردم ورم ندارم عکس تو تاپیکم هس برو ببین

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
عمل کنروز عقد‌کانتور میکنن

شما عمل کردید؟

اگه بینیت استخونیه زودتر ورمت میره ولی بنظرم مشکلی نداره عمل کن تازه من گوشتی بودم باز ۲ ماه بعد عم ...

خداروشکر بلاخره یکی پیدا شد ک عمل کرده 

بینی منم گوشتیه عزیزم تمام رخ اوکیخ ولی نیم رخ اش رو دوست ندارم 

واسه شما دکتر پره هارو هم دست زد؟

چقدر طول کشید جای بخیه ها بره؟

درسته لب بالا بی حس میشه بعد عمل؟

بینی گوشتی بعد عمل بزرگتر هم میشه خیلی سخت ورمش میخوابه بذار برا بعد عقد

اگ فرمش خوب باشه ولی ورم داشته باشه عیب نداره که🥺حتی بعد ۳ ماه بازم بی ریخت؟