2777
2789
عنوان

چرا انقدر من بد سفرم

149 بازدید | 18 پست

واقعا از مسافرت خوشم نمیاد مسیرش خیلی طولانیه تو ماشین حالم بد میشه کمرم درد میگیره حالت تهوع میگیرم 

با قطارم چند وقت پیش رفته بودیم دستشویی که اصن... جدا از اون سردرد گرفته بودم یه 24 ساعت سردرد داشتم 

برگشتشم توقطار مریض شدم داشتم خفه میشدم هرچی قرص میخوردم فایده نداشت سردردم اضافه کن 

با هواپیما هم چند ساله فرصت نشده جایی بریم

جدا ازون مسافرتم میرم یکم وسواس دارم حس میکنم همه جا کثیفه درحال ملافه کشیدن و الکل زدن  بعد دو سه روزم خسته میشم میخوام فقط برگردم یعنی همش در حال غر زدنم🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو توروخدا باکسی‌مسافرت. مامان من انقد غر‌میزنه ک وااقعا‌بدون اون ارامش بیشتره. بعدببین قبل‌سفر قرص ...

والا بخدا که نمیخوام برم ولی مسئله اینه که خانوادم 180 درجه با من فرق دارن تنهام نمیشه خونه بمونم🤦‍♀️

وای بیچاره همسفرت 

من خیلی خوش سفرم ... راحت میگیرم غذارو ... سوسیس تخم مرغ ابگوشت 😆

تو ماشین اتوبوس قطار هواپیما ...همش راحتم 

تو چادرم میخوابم تو هتلم باشم اوکی 

گیر نمیدم 

وای بیچاره همسفرت من خیلی خوش سفرم ... راحت میگیرم غذارو ... سوسیس تخم مرغ ابگوشت 😆تو ماشین اتوبوس ...

خوشبحالت واقعا دوست دارم اینطوری باشم ولی چیکار کنم شخصیته منم اینطوریه دیگه😭

حالا در این حدم نیستم باهام خیلی اذیت بشن میدونی خیلی مودیم یه لحظه حالم خیلی اوکیه و خوبه باهام خوش میگذره یه لحظه میشم برج زهرمار

خوراکی خیلی تو روحیم تاثیر داره😂🤦‍♀️

هیچی فقط به خاطر اینکه کثیف نشه نه میزاشت کسی بیاد خونش نه خودش پا از در میزاشت بیرون میگفت کثیف میش ...

بخدا منم اینطوری نبودم هم از بعد کرونا اینطوری شدم

هم تو این دو سه سال اخیر خیلی اتفاقات بدی در حدی که خدا دیگه نه برای من بخواد نه برای کسی 

همش یه اتفاقی می افتاد بیمارستان بودن خانوادم استرس اونم روم تاثیر گذاشته میترسم جایی برم میترسمم بذارم کسی جایی بره

همه اینا رو اعصابمم تاثیر گذاشته وسواس گرفتم