2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن

47 بازدید | 5 پست

اصلا حوصله خرید ندارم راستش بنظرم هرچی بنجول ته مغازه هاست میارن دولا چارلا به مردم میندازن فقط یه بلوز و شلوار ست خونگی واسه خودم خریدم دوتا تیشرت واسه پسرم ،پسرم ست لی از پارسال داره اگر خواستیم جایی بریم که رسمی باشه همونو میپوشه خودم هم کت تک و شلوار مشکی ساده دارم فقط دوتا شلوار اسلش واسه پسرم بگیرم تمومه همونم امروز و فردا میکنم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

منم چیزایی که از قبل دارم میپوشم چون جای خاصی هم نمیریم

مآ هم والا جایی نمیریم مگر اینکه بریم توی طبیعت یا نهایت خونه ی پدرومادرا

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مآ هم والا جایی نمیریم مگر اینکه بریم توی طبیعت یا نهایت خونه ی پدرومادرا

اره بابا ولش کن پس کلی هزینه لباس بدیم که چی بشه هیچکسم توجه نمیکنه اصن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
اره بابا ولش کن پس کلی هزینه لباس بدیم که چی بشه هیچکسم توجه نمیکنه اصن

آخه بیشتر زور داره یه موقع آدم میخره گرون بعد اصلا به کار نمیاد بپوشه بعد عید همونو با یک سوم قیمت همه جا میبینی😬

آخه بیشتر زور داره یه موقع آدم میخره گرون بعد اصلا به کار نمیاد بپوشه بعد عید همونو با یک سوم قیمت ه ...

اره دم عید دیگه همه چی رو وحشتناک گرون میکنن الکی 

چیزی هم آدم بخواد بگیره یا چند ماه قبل باید بگیره یا بزاره بعد عید

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤