یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی قشنگه که.....یه پست میدیدم تو اینستا درباره ی این بود که چرا همچین اسمی داره....متاسفانه الانیادم نیست دقیق ولی یادمه اون موقع خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بودم😅😅😂🤣
بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲
من سر هر قسمتش گریه کردم، انقدر که عالی بود، البته ممکنه برای بقیه متفاوت باشه، از لحاظ فانتزی بودنش که هست اما بیشتر واقعیت های زندگی رو نشون میده و فقط اون عشقه که تو زندگی واقعیمون عالی نیست
ولی آدما اگه بخوان،میتونن خیلی چیزا از همین فیلما یاد بگیرن
اره
منتظورش از این اسم فیلم این بوده که یه شیرینی هایی تو زندگی ما هست که فقط با زندگی کردن میشه بدستش اورد نه صرفا زنده بودن، البته این برداشت من بود، من خیلی چیزا از همین فیلم های کره ای یاد گرفتم فقط برام سرگرمی نبودن، سبک زندگی ان