2777
2789

شوهرم هر ماه سر خرجی دادن اذیت میکنه یا با هزاربار گفتن میده یا کمتر میده

این ماهم ک کلی لج کرد

نمیگم برام نخرید 

رفتیم بازار نزدیک ۳ تومن لباس عید برام خرید

حالا امروز رفتیم من وخودش برا پسرم لباس بخریم اما مثلا دمپایی نیاز داشتم میگفتم یاخودشو به نشنیدن میزد یا پسند میکردم میگفت نمیدونم گرونه منم زده میشم نمیخریدم

یا خواستم کیف بخرم سرم داد زد زود باش حال منتظر موندن و ندارم منم کیف و برگردوندم سرجاش گفتم نمیخوام حالا که به من رسید حال نداری

گفت اره چیزای الکی خرج نمیکنم

گفتم چیز الکی نیست چیزیه ک نیاز دارم

حالا برا پسرم راحت میخره هرچی بچه بخواد

به من که میرسید اینطور میکرد وخیلی دلم شکست و بحثمون بالا کشید و کلی بهم توهین کرد

بهم گفت تو بالباس پاره پوره اومدی ازخونه اقات

حالا من تک دخترم و چندسال اول زندگی خورد و خوراکم و لباسم و حتی خریدای لباس عیدم با پدرم بود چون شوهر عوضیم حقوقش ۵۰۰ تومن بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باتوعع ناراحت کننده بود برخوردش

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

بهم گفت تو بالباس پاره پوره اومدی ازخونه اقاتحالا من تک دخترم و چندسال اول زندگی خورد و خوراکم و لبا ...

الان متوجه شدم چرا زورش میاد خرجت کنه 

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

اگه نداره واقعا درکش کن.امسال واقعا خال کاسبا خوب نیست

ولی اگه داره موظفه بخره.حالا انقد بچگانه نه که براش غذا نپزی..کیفتو بهش نشون بده که قدیمیه یا مثلا پاره شده بعد با قلق خودش یکم بهش نزدیک شو بگو خیلی خوحالم میکنی که بهم اهمیت میدی.رو شوهر من جوابه.ایشاالله برای توهم جواب بده