2777
2789
عنوان

مسافرت عید😂❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 47 پست
ایشالله یه دوست خیلی مهربون مثل خودت پیدا میکنی😘😘😘ما هم از ششم ابتدایی باهم دوستیمفدات بشم❤️❤️

والا نیست اصلا تو کار خدا موندم نه دوستی نه فامیلی هیچی هیچی ببخشید دلم گرفته بود ناراحت نشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا؟😂

نمیدونم اما دقیقا حس رمانگونه ازش گرفتم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من تا بحال ندیدم اتاق هتل زنگ داشته باشه !

واقعیت من پارسال مه رفته بودیم هتل 

در اتاقش زنگ داشت

من هم از اون موقع دیدم که بعضی از هتل ها درشون زنگ داره😂

البته بگم که این زنگ این اتاقمون اصلا قشنگ نیست😂

خودتون ۱۸،۱۹ساله این داداشاتونم همین سن و سالانبعد پدراتونم بیکارن و باهم هماهنگ شدن بیان کیش سورپرا ...

😂😂

نه بابای من مدیر آموزشگاه رانندگی هست

اون یکی ها هم مرخصی دارن تا۱۵ 

واقعی بود یا داستان بود؟ 

اگه واقعی بود ک لذتش ببرید خیلی خوبه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...