مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 عنوان یه پسره هست که یه رفتارایی میکنه و فکرمو درگیر کرده 103 بازدید | 10 پست استوری که میزاره،بعد من نگاه میکنم،سریع به ۵ دقیقه نمیکشه که حذفش میکنه!!!اوایل میدیدم همچین چیزی پبش میاد، میگفتم نه بابا حتما اتفاقیه....اما هزار بار تکرار شد😐تا من نگاه میکنم فوری بعدش حذف میکنهکسی میدونه این چشه؟؟؟؟؟؟ هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/ 1403/12/26 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 چیزیش نیست.یکن شیرین عقله وای دقیقا😂😂😂😂 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 😂 شاید گذاشته تو ببینی وا چرا خب😐😐 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 منتظر بوده که توببینیش بعد پاکش میکنه مرض داره؟؟خب مستقیم واسم بفرسته😐والا😬 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
جوجوممدم عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 1446 سسخله😒 اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 سسخله😒 اهوم هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
96319631 عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 777 مرض داره؟؟خب مستقیم واسم بفرسته😐والا😬 خب لابد مطلبیه که غیر مستقیم میخواد بگ ما مث شما ها سیاستمدار نیسیم که همیشه مظلوم بودیم تورابطه
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 خب لابد مطلبیه که غیر مستقیم میخواد بگ ما مث شما ها سیاستمدار نیسیم که همیشه مظلوم بودیم تورابطه اخی مظلوما هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/