2777
2789
عنوان

بماند به یادگار سال 1404

213 بازدید | 9 پست

در این روز های آخر سال ، آرزو می‌کنم که سال جدید، سالی سرشار از لبخندهای بی‌شمار و قدم‌هایی باشد که در کنار هم، در مسیر زندگی برمی‌داریم. پیشاپیش سال نو مبارک🐍🐍

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم من توی یه تاپیک ای دیتون رو دیدم من اچ پی وی دارم نوع پر خطر میخواستم راهنماییم کنید لطفا

سلام عزیزم نوع چندی شما گل؟  چه کاری ازم برمیاد عزیزم؟ 

سلام عزیزم نوع چندی شما گل؟ چه کاری ازم برمیاد عزیزم؟

عزیزم من نوع ۵۸ پر خطر دارم 

میخواستم ببینم شما چیکار کردین ؟ چند بودید؟ برای بهبودی چه کردین کلا راهنماییم کنید ممنون میشم 

میخواستم بدونم سین چند بودید ، چه دارویی خوردید ، عمل هم شدین؟ بعد از چند وقت تستتون منفی شد ؟ نوع پ ...

سلام عزیزم من نوع ۱۸بودم و دارویی استفاده نکردم فقط پیشنهاد دکترم این یود فریز کنم اصلا توابن مدت از ژیلت تیغ استفاده نکن چون بیشتر میشه و الوده میکنه همه بدنتو 

فریز کردم و در حد یک روز سوزش داشتم بعدش برطرف شد خوب شدم 

دیگ سال بعدش باز باپ اسمیر و تست دادم منفی بود 

و باز باردار شدم 

🙂

کلپوسکپی هم شدید ؟

بله عزیز کلپوسکپی هم رفتم دکتر گفت باید بری بدونم خدایی نکرده سرطان دهانه رحم نباشه یا مشکل دیگ بعد درمان واسه زگیل و ک رفتم خداروشکر گفتن زگیل هستش یه سری ازمایشات و پاپ اسمیر بود ک دادم فقط مشکل زگیل بودرفتم یه جلسه فریز کردم و یکم سوزش داشت دوسهروز اول و دامن پوشیدم اما خوب شدم

بله عزیز کلپوسکپی هم رفتم دکتر گفت باید بری بدونم خدایی نکرده سرطان دهانه رحم نباشه یا مشکل دیگ بعد ...

ممنونم ازت عزیزم مرسی که جواب دادی 

خدا رو شکر که خوب شدید امیدوارم همیشه صحیح و سلامت کنار فرزندانتون باشید