2777
2789

بچهااا میگن سرکه شگون ندازه جر سفره هفت سین باشه و باید بجاش چیز دیگه ای جایگزین کنیم ب نظرتون راسته شما سرکه میزارید کلا تو هفت سین چی میزارین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه

سمنو

سیر

سیب

سماق

سنجد

سبزه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

امسال سرکه رو جذف کنین چون شگون نداره سال بعد سمنو سال بعدش سنجد 

همینجور پیش برین کلا جمع بشه 

اصلا کمی فکر نکنین ها اسمون میاد زمین

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

چرا شگون نداشته باشهسرکه نماد صبر و ثروتهحتی حدیث پیامبر هم هست که تو خونه هاتون سرکه نگه داری کنید

واقعا

من سرکه رو قاطی مایع ظرفشویی میکردم

یه نفر بهم گفت باعث اختلاف و سردی میشه

من ریختم دور

واقعامن سرکه رو قاطی مایع ظرفشویی میکردمیه نفر بهم گفت باعث اختلاف و سردی میشهمن ریختم دور

چی بجاش بزاریم تازه تو تلویزیون میگف باید هفت سین همش از زمین روییده بشه و سکه نزارید

این تاپیکا نمیتونه بی هدف باشن دم سال نو ! 

ذهن یه سری خواننده ی ساده و بی اطلاعاتو پر از داده های زرد میکنن و تیشه به ریشه ی سنت هامون میزنن

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال