2777
2789
عنوان

سحر و جادو

191 بازدید | 17 پست

جادو و طلسم با گوشت ممکنه؟ ی نفر از فامیل ک جواب سلامام نمیده هر از گاهی گوشت قربونی می‌فرسته ، اون سری همینکه گوشت رو آوردم تو خونه   فربرقی و اتو همزمان بی دلیل بعد از چن سال ک استفاده می‌کردم سوخت،از محافظ هم استفاده میکنم همه احساس سنگینی داشتیم دعوا زیاد شد، تا اینکه بعد ی هفته  ساعت چهار صب پرتش کردم تو کوچه سگ خورد و خونه آروم شد الانم فرستاده نمیدونم چ منظوری داره مشکل اینه از فامیل شوهرمه و نمیخوام شوهرم متوجه بشه الان گوشت نداریم تو یخچال  و بندازم دور میفمه عصبانی میشه ، خودشم وضعیت مالیش الان  اوکی نیست قسطاش خورده تو سرهم کلی ام بدهی داره، فعلا نمیخره ک بندازم دور متوجه نشه، فک نکنید خرافیم واقعا چن بار تجربشو داشتم حاضرم از گشنگی بمیرم ولی چنین گوشتی نخورم از طوفان بعدش خیلی میترسم، شما هم تجربه این مدلی داشتید یا من توهم زدم 

اره عزیزم رو همه چیز میشه دعاخوند

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

فکر کنم بله میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.