2777
2789
عنوان

مردم چرا انقد حروم خور شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 29 پست
مگه هنوز پیش میاد واریزی اشتباه؟ چه جالب امیدوارم بده بهتون

بابا اسمی ک میخاستم واریز کنم با اسم این دزد یکی بود.دیگه ب فامیلی دقت‌ نکردم.واریز کردم.خیلی باید حواسمون جمع باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره بروبانک تانخوردی به تعطیلات . تااوناپیگیربشن

اخه بانک هم دوبار بهش زنگ زدن.هی میگه الان الان.شوهرم میگه‌ اگه بانک ادرسش رو بده برم دم خونه یارو.ک بانک هم نمیده

بعد چی میگفت میخواست پس بده خخخ

قصد پیگیری که نداشت🤣

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

مگه به اسم شماره کارتش چطور یکی بود؟

نه ی عدد از شماره کارت‌رو‌اشتباه زدم بعد مرحله بعد تایید اسم میاد دیگه.اسم این دزده با اسم اونی ک میخاستم پول براش بزنم شانسا یکی بود.دیگه من ب فامیلیش دقت‌ نکردم زدم رفت

الان پول براش اومده میگه وای خدا خواسته ب من حال بده دم عیدی.دیگه نمیگه یکی دیگه اونور ....ونش داره ...

نميدونم چرا حس میکنم همون کاربر بوده

یکسره هم میگفت دم عیدی پول اومد دستم😂😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

نميدونم چرا حس میکنم همون کاربر بودهیکسره هم میگفت دم عیدی پول اومد دستم😂😂

فک کرده پاداش الهی بوده توو ماه رمضون

ولی جدای شوخی ب نظرم آدم باید دزد باشه تا این پولا‌از گلوش بره پایین.وگرن آدم‌ نیازمنده با آبرو کم نداریم

فک کرده پاداش الهی بوده توو ماه رمضونولی جدای شوخی ب نظرم آدم باید دزد باشه تا این پولا‌از گلوش بره ...

دقیقا بستگی به ذات آدما داره عزیزم 

فک کرده پاداش الهی بوده توو ماه رمضونولی جدای شوخی ب نظرم آدم باید دزد باشه تا این پولا‌از گلوش بره ...

عزیرم سندرم رودت اسهال بود کامل خوب شد؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان